Hockey!

Snart blir det hockey. Jag hoppas innerligt att Brynäs vinner. Skulle vara fint som snus det.


Som vanligt, kolla in http://sandvikensaints.blogg.se



Mors

Diverse inhandling

Mors på er. Idag har jag varit till valbo en sväng, blev några t-shirtar, en bok och en stock snus. Perfekt det. Ikväll blir det lugnt, kanske att det blir något på tv. Snart ska jag käka lasagne. Fint det.

Haha Plix igår: "Jaa i ventilationstrummans vindkraft så blir det..." Ok?? Hahah.



Som vanligt, kolla in http://sandvikensaints.blogg.se, där ni får se en ganska otrevlig sak, fångad på bild!


Mors

Ekströms fruktsoppa

är fint det.

Saik mot Hammarby i kvartsfinal i bandyn. Intressant det... Tror ändå Saik lyckas ta det faktiskt! Men det återstår att se. Och Brynäs möter Hv71 imorgon, absolut ingen lätt match... Men det kan gå vägen, bra statistik mot regerande mästarna. Bara att hålla tummar, tår och tarmar.

Imorgon blir det CL också... Ska bli skoj att kolla! En liten Tarzan och dryck hos F kommer göra susen som snusen.


NU SKA JAG SKJUTA HÅEZZ. Hehehe.


Mors

ooh

When it's all over nooowwowow. Skön liten rackarns låt. "Det blir mycket goare med en kudde" som Tamminens farsa skulle ha sagt, ja så tänkte jag med dressing på salladen. Fy fan, den var inge god alls. Nej icke sa Nicke. Cool.

Har varit hos min moster hela dagen typ, var mycket skoj. Jag vann på sällskapsspel första omgången, andra omgången var jag överlägsen tvåa, men släppte snällt in moster min i mål efter hon fyllde år. Kusin var på efterkälken... Lite oflyt med frågorna kanske...

Är det någon här som vet hur det är att skotta snö med en grytslev?


Nu ska jag kolla på Yes Man. Började igår, och den är ganska bra...


Och som vanligt, kolla in http://sandvikensaints.blogg.se

Mors

Hallu

och god kväll.

Jobbat idag, i hela 45 minuter. Bättre än inget, precis som han som torka snusen i micron skulle ha sagt. Käkat med F och C först på Am Pizza place.

Nyss kommit hem, blev kyckling i jordnötssås och ris till mat, det var inte dumt det inte. Nu blir det en fortsatt lugn afton, jag har snålt med pengar, och dessutom behöver jag raka mig. Fruktansvärt drygt...

Och som vanligt, kolla in http://sandvikensaints.blogg.se!


Sköt om er.


Mors

Kaffe, wienerbröd och hockey

Morsning korsning i stugan eller timmerkojan eller myrstacken. Har nyss käkat lite pytt i panna med ägg, fint det. Tidigare har jag varit ner på stan och fikat på Waynes med Emelie. Gött det...

Sitter just nu och lyssnar lite musik, E.H som vanligt, och snart ska jag dra på mig jackan och skorna för att dra på hockey! Ska bli jävligt skoj. Kom igen nu gubbar.

Imorgon ska jag jobba, en lektion i matte, det är lökigt...


Mors

Spaghetti och korv,

visst fan är det godare än makaroner och korv? För mig är spaghetti självklart till korv iallafall.

Blev tyvärr inget jobb idag. Inte för att jag räknade med det, men man hoppas ju alltid att dom ska ringa från skolan och förklara att en vikarie behövs.

Just nu håller jag på kokar spaghetti (där av rubriken), korven är klar.


Imorgon spelar Brynäs mot Södertälje. Alla matcher är nu mer nyckelmatcher. Kom igen nu. Jag är sugen på att gå, är det någon annan som är det?

Aja nu ska jag kika spaghettin. Kom ihåg att kolla http://sandvikensaints.blogg.se/!


Mors

Tjo bre yo

heheh hej.


Har redan snackat lite om brejk/pause i min blogg, och jag håller fast lite vid det för tillfället. Har börjat blogga i http://sandvikensaints.blogg.se, men ska ändå fortsätta här. Men det blir troligtvis inte lika ofta.

Jag känner att det är dags att ta steget mot en större publik, haha, så det ska bli kul att vara kompanjon med Linkk. Man känner sig värvad till ett nytt lag, även om man har ett stort hjärta till moderföreningen... Äsch ni fattar.

Har faktiskt redan skrivit ett inlägg på sandvikensaints, gå gärna in och kika...


Idag har jag jobbat en sväng, dagen till ära var det idrott på Jernvallen, alltså skridskor. Dom var så där taggade på det... Sen var jag hem till Sara och käkade scons (som jag skrev igår) och det var så jäkla gött... Och då ska man inte tala om cafe latten jag fick! Fina fisken det...

Nu ska jag fixa några mackor!



Eric Hutchinson, PirateBay och Scons

E.H är helt enkelt förbannat jävla asbra! Jag tycker att alla ska köpa (skrev inte "tanka" ifall FRA är här och snokar...) den skivan!




Intressant att följa åtalet mot PirateBay, tror dom är stämda på 114 miljoner. Och nu kommer det intressanta. 114 miljoner kronor. Förstår ni vad man kan göra för det (förutom köpa en milleniumförbrukning av snus)? Ja det finns massor. Resa, köpa allt möjligt, skänka en slant, löka och så vidare. Ni fattar.

Nu ska jag googla "våldtäkt + skadestånd". Okej så nu har jag gjort det. Och det första som kommer upp som jag även väljer att citera är:

"Skadestånd
avseende kränkning till en vuxen kvinna som utsätts för våldtäkt uppgår ofta till 75 000 kr."

Okej, jag är ingen professor eller fil. kand (vafan är det egentligen? Nåt högskoleskit va?) eller raketforskare eller ICA-handlare. Det är inget man behöver vara för att förstå att logiken inte går ihop.

Nu till något ännu mer intressant: 114 000 000 (114 miljoner) delat på 75 000 blir 1520. Alltså är det 1520 gånger värre att fildela än att våldta. Eller? Iallafall i pengar...

***

Imorgon ska jag in till Sandviken och jobba en sväng, sen efter det ska jag hem till Sara som ska bjuda mig på fika i form av nybakta Scones (för min skull) och kaffe. Det är ju fantastiskt snällt.


Förresten skrev Marcus "Jag har inget snus och gillar apor osv" Tamminen till mig på msn nyss helt random så här:

marcus säger:
äter kaviar på sked nu

marcus säger:
gröt med marmelad blir nog bra


Okej?



Mors

Kokta rödbetor

med senapssill och stekta flugsvampar. Det ni...


Nu känner jag mig inte efterbliven nå mer (så det så bara fröken H!) eftersom jag också fixat Spotify. Sjukt skönt program... Lite drygt att alla låtar inte finns. Men man ska inte klaga, men tyvärr är det så att mycket vill ha mer. Men jag är nöjd.

Mackan snackar fortfarande konstant om volontärjobbet, jag gillar hans energi, och jag börjar bli lika taggad själv! Det skulle vara jäkligt lökigt att jobba med apor (och andra djur), men skulle det inte vara coolare att vara en apa?

Då slipper man t.ex:

-plugga högskola
-gå till AF
-torka ringen om man pinkar på sidan
-åka i fängelse för att man slagit till nån dryg jävel man inte gillar
-tvätta kläder
-se Aftonbladets artiklar om Linda Rosing


Men livet som människa är bra det också, så jag tänker inte be om ett byte haha.


Mors

Jag är tillbaka

tillfälligt eller ordentligt, ingen aning.


Ibland är det nödvändigt att ladda batterierna och samla lite positiv energi, ja alltså inte för att kunna blogga. Men för att må bra.

Jag och Marcus "jag är kåt på delfiner, geparder och apor" Tamminen har en kalasbra idé. Inte omöjlig att genomföra, men krävs en hel del. Lyckas vi drar vi till Sydafrika och lökar i 10 veckor med massa djur som volontär.

Det kostar slantar, tro mig. Slantar som jag i dagsläget inte har. Men om någon rik fruntimme eller karl eller barnfamilj på soc vill skänka, gör det!

***

Ojoj. Aftonbladet. Ni är en sån jävla bra tidning. Eller så inte... Det står så jävla mycket skit i den tidningen, ändå går man in och läser.

Sporten är dock bra, ja om man bortser från Mats "jag är dum i huve" Wennerholm som bara snackar skit. Jag kommenterade hans blogginlägg här om dagen.

Det blev raderat... Jag skrev inget kränkande eller så, jag bara påtalade min åsikt att han i inlägget före skrev att Brynäs skulle hamna i kvalserien och inlägget efter Rögle. Sen avslutade jag med att han skulle säga upp sig. Det godkändes inte, löjliga Aftonbladet som inte tål kritik.

Men åter till skvallertidningen Aftonbladet, just nu står det bara skit om melodifestivalen (som i och för sig är en värdelös tävling) och hur man tar reda på om bästa vännen är en bitch.... Blä! Justja, dom har ju skrivit om Kevin också, titta bara här:



Jag blir ju förvånad av den här artikeln som jag dock inte läste och undrar:

- Vem fan bryr sig att Kevin har haft 12 000 virus?
- Hur kan Kevin och hans virus få mer uppmärksamhet än t.ex. svältande barn?
- Varför skulle man vilja köpa ett virusprogram av Aftonbladet????
- Och om man gjorde det, ingår det skydd mot era äckliga artiklar om Linda Rosing också?

Sen står det: "Gick in på sajt". Ja men snälla skyll dig själv... Det kommer massa länkar på msn ibland också, trycker man på dom får man skylla sig själv. Man måste tänka efter lite innan man besöker en sida... Hur svårt kan det vara?

Jag menar, man ställer sig inte frivilligt i motståndarlagets klack eller kör mot enkelriktat?


Justja, Jossan har varit här idag också. Lika kul som alltid. Ungefär som vaniljsåsen till pajen!

Nu har jag svamlat klart. Hoppas jag retat någon. Mohah.


Mors

Hej

på er.

Saknar energi och så vidare just nu att blogga. Jag tar ett break ett tag. Det behövs just nu.


Mors

Roligaste dagen i mitt liv

eller så inte.

Dragit ut en tand idag.. Öm i hela käften nu. Haha. Är i Gävle också förresten, försök inte nå mig i Sandviken någe mer!

Nyss käkat god mat. Fint som snus det... Sitter och snackar med brushorna i venten och lökar.

Ähh, ledsen det här blev ett pissigt jävla inlägg.... Vet inte vad jag ska skriva om! Höres.



Mors

Sammanfattning födelsedag!

God kväll! Min dag lider mot sitt slut... En mycket bra dag som började tidigt imorse då jag och min mor hade ett litet ärende att uträtta. Det gick ganska fort dock, vilket var skönt...

Sen var det hemåt mot Gävle som gällde, handla lite, laga lite mat, öppna lite presenter, powernappa i 20 min, löka, dricka kaffe och så vidare.

Klockan gick, pling plång på dörren, och där stod mormor och morfar. Tack så hemskt mycket för presenterna... Diverse prat och så, sen kom Thompa och Plix. Det blev lite mer snack. Lite mer grabbigt än med mormor och morfar kanske... Undvek t.ex. att berätta att jag däckade klockan 11 i fredags för mormor och morfar haha.

Lite senare kom moster och kusin. Tack även ni för presenterna!

Senare käkade vi MIN maträtt som jag kommit på själv! Oj oj, lyckat blev det... Godaste dom ätit... Ja idag iallafall haha! Nu är jag hemma i Sandviken igen, har varit och kollat på hockey hos Fudde. Behöver inte säga mer där.

Så nu blir det chill dom sista timmarna.


Mors

20 tårtljus

hahah. Skön beskrivning av sin ålder det! Man börjar fan bli gammal nu haha.

Sitter här och lyssnar på Bruce och lökar lite. Ska snart ta en kopp kaffe tror jag... Senare kommer det lite folk, Plix och Thompa bland andra. Det kommer bli asgod mat, en maträtt som jag hittat på själv. Ojoj, det är tur att jag inte öppnat restaurang i Sandviken... Hur skulle det då gå för pizzeriorna?

Förresten.. På tal om att öppna restaurang, man kanske ska öppna något som har med Elvis och raggarbilar att göra? För något sånt finns inte va?

Tror ni min mormors tårta är äcklig??? Då tror ni fel. Oj oj säger jag bara. Fint som snus det.


Mors

Kära bloggvapendragare

det är här en fråga till er.

När ni skrivet ett inlägg, har ni värsta planerat i skallen då vad det ska handla om osv? När jag har tänkt ut lite grann i förväg vad det ska handla om (med andra ord att jag försöker vara seriös), så blir det oftast pannkaka.

Fast å andra sidan är ju pannkaka jävligt gott... Med lite blåbärssylt. Inte många saker i livet som slår pannkakor med blåbärssylt, mellanmjölk och någon på andra sidan bordet som ler lite gulligt med sylt i mungiporna.

Men om jag skriver helt spontant så blir det oftast bättre. Nu kom jag på att jag ska skriva lite om liknelser. Liknelser är ju förbannat roliga uttryck, både till vardags som på blogg och som i konsverburk. Eller ja typ...

Här kommer några jag kommit på:

Tjejer (en del) är som en kall plopp, hårda och motsträviga på utsidan, men goa och härliga på insidan.
Det (något korkat) är ungefär lika smart som att erbjuda en döv jobb som musikrescensent.


Okej kom inte på några fler. Men liknelser är lökigt...


Förresten läste jag i en blogg för någon vecka sedan att personen i fråga skulle helt enkelt ta bort sin blogg om han/hon inte fick några kommentarer... Skitlöjligt om ni frågar mig!

Jag menar, hur skulle det se ut om tomten sluta dela ut julklappar bara för att han inte fick gröt med mandel av varje familj han besöker?

Nej mindre gröt åt folket och mer blåbärssylt.


Mors

Malaysia

är ett land jag varit i. Har lite bilder därifrån på min kamera, men ingen sladd så har inte kunnat laddat upp några... Men jag kom på att Mr Teh Masha skickade lite kort via mejl för två månader sen. Så slänger upp några här.

Dom coolare bilderna från Malaysia kommer i framtiden.


Ett gigantiskt köpcentrum, med hockeyrink...


Utanför köpcentrumet, som hade ett coolt stort och lökigt lejon.


Dessa två fantastiska tallrikar mat kostar ungefär 15 kronor styck. Rock Cafe!


Mors

Akutinlägg

Per Strand: Är det normalt att det kommer blod när man pissar? (helt seriös)
Jag: Öhh kå?
Per Strand: Haha
Christer Simonsen: Är du seriös? Pissar du blod?
Per Strand: Jaa! Eller nej. Men det sved, men när jag lättade på trycket så var det lugnt.


OK???????


Mors

Sitter här och

lökar.

Soffan var nyss hit och hämtade plåtarna från i fredags som tårtorna var på! Mycket cool tjej det, som tydligen inte hade vunnit en resa till Indien genom en stavningstävling på högskolan hahah.

Har även suttit och kikat på lite gamla inlägg jag skrivit, och jag känner att jag bara måste lägga upp det här kortet igen! Haha




Mors

Det snöar lite?

Det är sjukt mycket snö just nu. Drygt som bara fan. Jag vill ha vår och sommar. Jag gillar den där känslan man får när våren är på gång, snön smälter, solen skiner och fåglarna åter igen börjar skita överallt.

Då vet man att sommaren är på gång.


Aftonbladet har lyckats igen! Dom har levererat det fantastiska budskapet genom en artikel med en doktor: Gå inte till jobbet när du är sjuk.

Det är ju helt briljant information.


Haha läste på DN att Blondinbella, ni vet hon som har så dåligt ställt osv, försöker fixa gratis kläder genom reklam på sin fjortissid.. blogg! Nu blir hon granskad av KO (konsumentverket) vilket är mycket skojsigt.

Det är små stunder av lycka som gör att en chockladkaka är godare än kaviar. Helt självklart det ju!

Ikväll är det raw, förra veckan var roligt som tusan... Jag säger bara Magnus Betnér. Det är en av dom få personer jag ser upp till här i världen. Ja, han och Blondinbella alltså.


Ni vet dom här halvroliga uttrycken "bättre med en rövare i Polen än en polare i röven"? Jag kom på ett eget: Bättre med köttfärssoppa i munnen än köttförssoppa av mun. Briljant va?

Har ni några förlsag? Dom bästa förslagen presenteras här på bloggen tillsammans med eran bloggs namn (vilket gör att ni har 2 miljoner läsare), är det inte fantastiskt?


Mors

Flickor och deras hår

är ett jäkla problem. Jag är övertygad om att klimathotet inte varit så allvarligt om inte tjejer skulle lägga ner så mycket energi, tid och pengar på sitt hår.

Titta bara på det här utdraget från en av alla miljoner fjortisbloggar:

hur lång tid tar det för dig att fixa håret? :)

Svar: Om jag har blött hår tar det riktigt lång tid.. Torka håret tar väl 10 minuter, sen ska jag använda min volume master som tar 5 minuter och sedan tupera "rader" för mina extantions. Så kanske 20 minuter, sen beror det på om jag ska ha lockigt då tar det 30 minuter.



Det jag undrar över är varför det ska vara så mycket krångel? Och kom för fan inte med "man vill vara fin", för det är kanske tre killar utav 100 000 som märker att en tjej har haft i någon jävla volymsmörja i skallen.

Så det måste handla om att man ska göra det för att blogga om smörjan. Med andra ord; man vill ha bekräftelse!

Titta bara på Pernilla 'falsk och jävligt äcklig' Wahlgren när hon gör reklam för Garnier. Ge fan i att göra sådana reklamer och satsa pengarna på cancerforskning eller något istället.

Killar är väl inte dom bästa alltid heller, vi käkar på MAX och fiser och lökar. Men MAX klimatkompenserar med att plantera träd! Det gör då fan inte Garnier.


Mors

Vad fan

hände igår? Haha, ingen aning jag.


Regel nummer 1: Drick inte om du inte käkat
Regel nummer 2: Om du ändå dricker, ta det lite lugnt
Regel nummer 3: Om du ändå inte tar det lugnt, skyll dig själv!!!!!!!!!!

Hahah


Tack till alla som kom! Och alla tokiga saker.

Mors

Morsning

korsnings kebabrulle.

Inget skrivande igår, för mycket att göra... Blir dett kort inlägg idag. För snart ska jag dricka lite öl med lite vänner. Gött.



Mors

Phil

is here, and that is awesome. As you hopefully noticed, I am writing in English, most because of the visit from Germany of course, but it is also good practise.

The drive from Nyköping through Stockholm and to Torsåker, where Fred is working, was really bad. We went at some wrong roads, and it took a bit longer than it should. And a thanks to Thompa who drove in Stockholm, which I can't do.

Anyway, we are back in Sandviken now, and have been for a couple of hours.

Now Anton is here visiting us, and Anton, as he use to, said something very funny when Phil told us that he had been to Istanbul:

"Istanbul... Is that Rumania?"

Well Anton, Istanbul is not in Rumania! We have worked that smal issue out now... Haha!


Now we are going to cook some chicken! See you later aligator!




Phil to the left!


Mors

Det var ett jävla tjat

om guldklockor hit och avtackningspresenter dit. Det är så synd om dom stackrare som går i pension men inte får en guldklocka av företaget...

Så här ser jag på det:

  • Vid 65 år ålder borde man redan äga en klocka
  • Antikrundan har samma sändningstider
  • Det finns TID att fråga en granne om klockan (för antikrundan etc)
  • Det finns arbetslösa människor som skulle GE en guldklocka för ett jobb
  • Det finns barn som svälter ihjäl som skulle kunna ÄTA en guldklocka
  • När man är hungrig äter man, man kollar inte på klockan
  • Varför känneteckna pensionen med en guldklocka? (Ålderskomplex)
  • Det blir ett jävla liv när batteriet i klockan är slut och man inte fick något extra
Jävla i-landsproblem.

Förstår dock människor som varit ett företag troget i många år och inte ens får ett tack. Det är svinigt.


Trött

och seg.

En ganska dryg dag på jobbet. Vissa lektioner fantastika, andra inte. Så nu har jag huvudvärk, men det går nog över.

Imorgon ska jag, Selge och Thompa hämta Phil. Mycket skoj att han kommer. Jag behöver fortfarande en lila slips, någon som  har en?


Filmförslag? Känner att jag ska lägga mig i sängen och kolla något bra...


Mors

Tror ni det var varmt i morse?

Isåfall ber jag er att tänka om. För jäklar i skolans köttbullar vad kallt det var.

Dagen då? Jo då, gick upp halv 7 och käkade lite frukost... Sen gick jag och la mig igen i ungefär 20 minuter. Efter var det dusch och cykling till Björksätra som gällde. Jag hatar att cykla och kallt var det som sagt.

Det går fortsatt bra med jobbet, vilket är riktigt roligt. Får se om jag får något nästa vecka. Vore inte alls dumt inte.

Ikväll har jag ingen aning vad som ska göras. En sak är iallafall säker; jag måste somna tidigare. Får väl se hur det går med den saken. CSI NY är det klockan 21.00, och det är ett bra program, dock gillar jag CSI Miami bättre.


Förresten, är det något som vet hur lång tid tid det tar att rätta ca 25 st hörförståelseprov? Jag vet! 




Mors

WOHOH

Hehe tjena på er så här i kvällningen!

Många som läste mitt inlägg om musik, eller läste och läste, dom flesta kanske bara klicka sig in på sidan och kolla och vände när det var mest massa text. Vad vet jag...

Eller så älskar alla mina läsare musiken från listan?

Sen fick jag en kommentar som såg ut så här: "När ska du sluta klaga på allt..?" Haha älskar sköna kommentarer av anonyma... Snacka om att stå för det man säger. Men jag tycker det är asroligt att någon stör sig lite på det jag skriver. Lök.


Aja plikten kallar. Jag, Linkk och Plix ska iväg och planta lite bomber!


Mors

RSS 2.0