Malaysia

Hejhej resan gick bra. Forutom lite luftgropar, tappa bort passet, ga vilse i Kuala Lumpur. Jag har nog aldrig varit sa radd som jag varit idag. Nu ar det battre dock.


Det ar billigt har. Har fatt massage i 30 min (mycket bra) for 60 kr. Klippt mig for 60 kr pa ett riktigt bra stalle. Jag och Selge ska bara loka ikvall. Musik blir det. Vi har en mycket bra utsikt fran rummet (over Twin Towers bl.a), det ar dock det enda positiva (forutom att det ar billigt) med stallet... Javla betongklump...

------------------------------


Det ovanfor strecket skrev jag igar, skulle precis uppdatera sa gick tiden ut. Oflyt, ungefar som vanligt da alltsa... Men det ar okej.

Vi har for inte sa lange sedan kakat brunch pa en restaurang. Ris med diverse kott och dryck blev det. 16 kr ungefar...


Jag gillar Malaysia mer och mer for varje minut som gar. Men igar var ingen hojdarstart i och med att vi gick vilse... Men nu har vi koll pa laget!

Vi ska aka pa nagot vattenland, besoka Twin Towers, aka till Pyramiden (varat namn pa superstort kopcentrum) igen och till en marknad i Chinatown.

Sen blir det diverse lok ocksa.


Mors

Australien

1/9 - 26/11 2008.


Det ar over nu. Eller ja inte riktigt, men det ar imorgon och halva onsdagen kvar. Sen ar Australien '08 ett minne. Men vilket minne...


Min resa borjade i Brisbane dar jag och Selge landade for ungefar tre manader sen. Vi begav oss till Noosa, det som jag nu mer kallar mitt smultronstalle, och motte upp Samuel och Brumpis. Sedan lokade vi varje dag (och jobbade lite granna), badade, festade och traffade massa harliga och roliga personer. Vill namna Jarrod, Phil, Nina och Isa lite extra. Skoningar.

Sen drog det vidare mot Hervey Bay och Fraser Island. Helt fantastiskt var det... Efter den turen tog jag en buss till Airlie Beach och motte upp Selge, Anton och Samme igen. Sen gjorde vi Whitsunday Sailing, ocksa en fantastisk tur. Sedan akte jag pa den latt finaste, men samtidigt varsta roadtripen i mitt liv. Det var sa jakla varmt i bilen pa morgonen efter vi sovit. Tank er fyra vuxna man sover i en extremt varm bil. Tank er doften. Den var mysig.

Till slut kom vi fram till Cairns, vilkte var ett jakla skont och varmt stalle. Varmt ja. Jattevarmt, absolut. En trevlig stad, dar vi traffade Isa och Nina igen. Och aven Anders och Jonas. Vi blev ett riktigt skont gang tillsammans med dom nya tyskorna Nina och Caro. Harligt.

     

     

     


Sen lamnade vi Cairns for Sydney. Och i Sydney har vi varit sen dess. Anton och Samme ar hemma sen nagra dagar och jag och Selge drar till Brisbane, dar resan startades, for att ta flyget till Malaysia och Kuala Lumpur.




Kuala Lumpur


Ett tack tankte jag framfora till dom som pa nagot vis har foljt min resa genom bloggen. Roligt att folk laser, sa tackar for att ni laser och kommenterar.

Ett personligt tack vill jag framfora till Annika Helgesen som varit jattesnall och skickat sms om hur det har gatt for Brynas. Tackar.


Inte en omojlighet att jag slanger upp lite bilder fran Malaysia innan jag anlander i Sverige.


Inlagget far avslutas med ett citat fran en kompis som var 11 ar nar han skrev foljande:

" tja strulet...va gör du....men kan vi va själva när vi strular om vi nu gör d.....?????j tycker inte om publik när d e typ första gngen...aja...men asså menar du att vi ska typ hångla eller nåt annats........får ja hålla dejj på röva om vi gör d....hmm.....pratat me sndra nåt då???ärligt ...skulle aldri få för mej å strula me henne....hmm...aja...puss."


Hahaha.

Mors

Hej tjena godkvall och tja

Jaha. Har kommit langt med detta inlagg kanner jag. Hmm...



Hittar pa en lista med fragor at mig sjalv eller nat.


Senaste boken jag last? Pojken som kallades det
Nast senaste boken jag last? Millenium - flickan som lekte med elden av Stieg Larsson
Senaste film jag sag? Rock'n'rolla pa bio har i Aus
Senaste laten jag horde? The River med Bruce Springsteen
Basta svenska artist just nu? Billie The Vision & The Dancers
Basta utlandska artist just nu? Jack Johnson (Banana pancakes och Constellations ar trevliga latar)
Kladesplagg just nu? Shorts och Linne sa klart!
Ar det ett bra tangentbord som jag skriver pa nu? Nej, det ar helt vardelost
Vad ar jag riktigt sugen pa nu? Snus skulle inte vara dumt
Var ligger mitt smultronstalle? Noosa, Australien
Vart ar Selge nu? Ja det undrar jag ocksa
Stanger skitinternetcafet nu? Jepp det gor dom



Haha jaha tjena hej godkvall. Blev inget vettigt blogginlagg idag... Snart drar vi till Malaysia som sagt, och jag ska val forsoka fa till ett halvseriost avslutande inlagg innan vi aker dit.



Mors

Jaha

vad sjutton ska man skriva?


Jag har lite "writers block", en av dom fa saker jag larde mig pa Engelska B. Shakespeare hade tydligen en writers block nan gang. Synd om han. Du ser Patricia.


Om dagarna ligger vi pa den harliga stranden Bondi Beach. Det ar varmt och skont. Sen nar solen gatt ner kan det bli ett glas vin eller tva, eller sa tar vi det lugnt bara...

Jag har last ut andra Stieg Larsson-boken nu forresten, riktigt bra. Kan inte vanta med att komma hem och fa rivstarta pa tredje. 




Nu har jag varit borta i 76 dagar. 76 fantastiska dagar. Jag har 12 dagar kvar i detta fantastiska land. Sen blir det Asien och Malaysia. Det ska bli trevligt.


Pa tal om att varit borta ett tag. Har om dagen klamde Per 'Plix' Strand ur sig sin forsta fraga sen jag kom hit till Australien. Den lod sa har:

"Du luxan... Har dom oboy i Australien?"

Oboy..... Vem ar forvanad liksom? Haha. Men det var en ganska bra fraga....



Drojer inte sa lange innan jag ar hemma. Da ska jag ga pa hockey, och jag ska ta med mig Anton lille, som aldrig sett en hockeymatch. Jag tycker synd om dom som inte fatt uppleva det vackraste som finns pa denna jord. Anton kommer bli sa glad over en riktigt harlig sport, eller hur Anton lille? 



Mors 

Sydney!

Nu befinner sig hela ganget i Sydney, Anton och Samme kom imorse (jag och Selge forra veckan). Det ska bli en sjukt rolig tid i denna fantastiska stad.


Har om dagen var jag och Selge till Operahuset och Darling Harbour. Det var diverse jattecoolt.. Mycket fin stad... Sandviken har inte mycket att komma med, finns ju dock en kanal, men det ar anda snappet under Sydney och dess vatten! Haha.


Jag och Selge borjar aven rakna ner for varan tripp till Malaysia. Vi kollade pa hostell idag, ungefar 5-10 dollar natten, vilket motsvarar ungefar 25-50 kr, det ar sa javla nice haha.


Jaha vad ska man skriva nu da? Jag borjar bli lite rasslig; huvudvark och ev. feber. Kommer ga over snart dock, det har jag bestamt mig for.


Bjuder pa diverse kort:














Mors


Heheh

En snygg bild jag hittade pa tva av mina goda vanner





Kommer blogg om Sydney inom nagra dagar. Operahuset och div. nu.



Mors

Sydney

Hmm vad kan jag skriva? Kommer lite i punktform:


* Vi bor 2 minuter fran en cool strand som heter Bondi Beach har i Sydney
* Jag och Selge har hangt med Jarrod anda sen vi kom hit, sa javla skont att se den manniskan igen
* Mitt minneskort till kameran ar stulet, hej da 280 oersattliga bilder
* Min mobil blev stulen igar natt, som tur var hade jag alarm satt pa den och hittade den i en annan persons vaska.
* Det ar helt vardelosa datorer har pa hostellet
* Det ar molnigt, men fruktansvart varmt
* Alla Brynas-forluster far mig att grata inombords. (KOM IGEN NU VAFAN !!!)
* Pa mandag far jag snus, fy fan va gott




Mors


RSS 2.0