...

jag älskar att ligga i simons knä och lyssna på duffy från mobilen...



jag och vin. näe. what? blohg.

...

så här tycker jag om kön till Kharma igår: X&("¤&()"¤¤("=)/(=/(/=(/)=(=)/%#%¤#="¤(=&/. Eller vad säger du http://fittsimpa.blogg.se?


så här tycker jag om folk som tankar och sedan åker UTAN att betala: =/)/=)%"/)=/%)"/")=%/=)"%)/=%")=/")/=%/)"%=%/)"=)/%"=%")/=/%#?)%"`%"¤%¤%¤%¤%%&¤%((%&%&//&/&&//&¤&/¤&/&/¤//&


så här tycker jag om att jag är tvungen med mina egna pengar betala för bensinen för att jag inte tog pant när han skulle "hämta plånboken" han "glömt": "(%="%/="%/=%)"/)%""?)/%`!%=/%)# ?%(%=)%(`" %("=)%/#%(/(//(=%/(=/?%`!!()%`?%?"%(?(%  "`("=`%`=%`%=(%"`("%?%`"#¤%&/(?=)/=(#%)&%")¤"%=?(?%/)"%()#%%"%/)%?(&%(")&)%")=%/")%?/"%)/%?=%`%")`?"()?%`(?)`"=(¤)?"/&)?"&?%)("%%"&()(&%?&("?%=&("=%&("=%(&%="(&&%"=%(=?%"&(¤&?!`¤`!`"/(=#(#&%#)%#&%#`%#?=%&#&%#&%#%&/=%&/=%&/%#/&/&%"?¤&¤"?(¤"`?(¤"=¤?`"¤`?¤¤==¤¤="`¤"?"%()%/"________________-)Q=#¤%)#)(%=%#)(#)=)%()%)(=#"&%"/¤#&"&?"&¤/"(&¤=/&¤/=¤?&¤/¤&?/"¤/&&"¤&¤(//(¤"(/"¤&/?¤&(?/¤"?/¤=/¤"((¤)¤)&"(/¤&"(/)"¤(/&¤"/........64(/()/()/())(())()(:"&¤:"&:¤:"¤¤:&"¤::&¤:&¤¤&¤&:&¤::¤&:&:&"=&")?)¤)"&¤)¤&)"¤)"&¤")&¤)&¤")&")"&)¤&"¤)

Korpfotboll

dagen till ära.


Nu har äntligen korpserien dragit igång, riktigt jäkla roligt... Vi vann med 2-1, lite tur och lite skicklighet. Motståndarna råkade oturligt nog göra självmål, det andra målet lyckades jag få in faktiskt... På en fin passning från Davva, men utan Fudde i buren hade det nog inte gått.

En bra laginsats där alla slet för varandra, som det ska vara, hahah.


Nu är det bara en enda uppgift kvar i skolan... Geografi. Den är mycket viktig. Krut på den imorgon...


Sitter och lökar för tillfället, spelar lite poker och lyssnar musik... Det är skönt. Imorgon blir det utgång också... Det ska bli roligt tror jag. Thompa och pojkarna som vanligt blir det väl... Gött.


Nej nu ska jag fortsätta med pokern... Pocket dam nyss. Haha.


Mors


Dagens citat: "Madonna är fan het för att vara 600 år gammal." Thomas Nilsson
Inläggets bonuscitat: "Vafan, det är ju hål i gaffeln!". Malins låtsas-farsa Rune (när han käkade mat, och något ramla av gaffeln.) Hahah.

Dagens låt: Lasse Berghagen - En kväll i Juni

Tv-reklam

i all ära. Eller nej, död åt reklam, men jaja, alla vet att det bara skulle bli program som suger apa ifall inte kanalerna hade reklam som gav finansiering till utbudet. Blablablabla massa babbel.

Gillar Icareklamen, den är ganska rolig, är som en liten serie man kan följa ungefär... Dessutom är den ju flera klasser bättre än skit som Hem till gården, Seinfield, Two and a half men och liknande randomprogram...

Har nyligen sett en reklam som handlar om VÅRTMEDEL. En pojke har vårtor och säger att doktorn alltid fick ta bort vårtorna förut, men inte nu längre... Vårtdödens tid har kommit... Nu mer kan man ta bort dom hemma, vilket den lilla pojken gör! Och vips, så kan han glida iväg på sin fina lilla skateboard igen fnissande och jete-glad *hiHi*.

Min fundering är... Kunde inte ungen åka skateboard med vårtor? Vart är samhället på väg? Jag är så arg!!!!



Nu har jag skrivit av mina aggritioner.


Diverse

förtäringstillställningar och dyl.


Kryssningen var förra helgen, och det var sjukt överskattat, men ändå ganska roligt måste jag medge. Norrback och Thompa lätt galnast... Otippat. Haha!


Balen däremot, var sjukt roligt... Väldigt trevligt med god mat, dans och diverse dryck, men framför allt: Alla stiliga människor. Gött som Mackan hade sagt.


Känns som att just kryssningen och balen är två stora steg mot studenten, och dessutom att jag fått bort ALLA rester, gör det hela inte direkt sämre.


Korpserien startar nästa vecka, vilket ska bli sjukt roligt... Torsdag 19:00 i Björksätra. Team Rosa (vi) vs. War Stars.


Ikväll är det hockey, match om 3:e pris mot Finland. Synd att det inte gick hela vägen. Sverige kan vara stolt iallafall. Laget har i mina ögon, gjort en mycket bra turnering.


Nu ska jag löka. Bjuder på några bilder också...


Dansk korv

och diverse koffeindryck så som kaffe.


Sverige vann mot Danmark med 8-1, och idag var spelet ganska bra jämförelsevis gårdagens förlust mot Schweiz. Tyvärr saknas det "lilla extra" och jag tror inte det kommer gå långt. Jag hoppas att jag har fel.


Nästa vecka är det bal, vilket ska bli riktigt trevligt. Sir Marcus Tamminen ska också gå på balen, och det är så viktigt det, hahah. Redan nu söndag är det dags för något annat ur kategorin "studenten", det är nämligen kryssning på gång. Det kommer med största sannolikhet bli riktigt skoj.


Idag har Frida färgat mitt hår och gjort slingor, ett stort tack Luuke, jag är helnöjd.

Sitter i detta nu och lyssnar på Gyllene Tider efter en perfekt vårdag. Vädret är så otroligt skönt och jag får en sådan jäkla härlig feeling i mig. Snart är sommaren här. Underbart.


Imorgon ska jag jobba, lördag lika så. Men före det ska jag hinna läsa ut en bok, skriva klart två arbeten och sova lite också. Klockan är 23:30. Klarar jag det - eller klarar jag det inte?

För dom som vill är det mig inget emot ifall det blir vadslagning på det här. Vore bara roligt att veta oddsen... Jag tror att det var ungefär 17 gånger pengarna ifall Danmark vunnit mot Sverige idag, tror mina odds är ganska snarlika...


Mors

Inläggets citat: "Sta-kett-gatan?" Sir Marcus Tamminen försökte uttala Staketgatan när vi var i Gävle häromdagen.

Dagens låt: Gyllene Tider - Juni, Juli, Augusti

Illaluktande strumpor

och körsbär.


Inte för att jag vet vad körsbären kom ifrån, men det finns ju körsbär. Så varför inte? Bra där... Strumporna är mer korrekt... Kan motvilligt erkänna att dom inte luktar speciellt gott. Men allting är ju relativt... Vet ni hur en bränd brödpåse luktar?

Nej tänkte väl det...


Och om ni undrar varför strumporna luktar illa så beror det på att jag har fått jobb på Statoil Sätra, Gävle, genom Micke. Tack så sjukt mycket grabben... Nu lät det som att Statoil gör att man får illaluktande strumpor... Så är det ju inte, däremot att jobba i samma skor i tio timmar gör det. Haha. Men det bjuder jag på.

Har jobbat nu i helgen, 10-20 både lördag och söndag, och det funkar kanon! Väldigt roligt och varierande jobb. Jag trivs som jordgubbssylten på pannkakan, och möjligtvis även som vattnet i vattenkokaren. Lökigt med andra ord.
image29

Har varit sjukt dålig på att uppdatera på senaste tiden

Sista april spenderades hemma hos Alexandra, det var roligt, dock var jag sjukt seg så jag kunde inte tagga till 100, men det var skoj ändå, efter det var jag på Local Area Network med mina brushor, Plix och Tamminen bland andra. Det var fett med margarin. 


Så nu är mina 250 000 läsare med på banan igen, så att säga. Haha.


Jämt läser man i tidningen om folk som säger "jag vet att det låter som en klyscha" och sen säger dom ungefär "men vi ska slita till sista matchen" bla bla bla typ. Jag vet inte om jag är ensam om det, men visst fan är väl uttrycket "jag vet att det låter som en klyscha" just en klyscha? Eller? Hallå? Vakna?  


Mors


Dagens låt: Sara Bareilles - Love Song

RSS 2.0