Illaluktande strumpor

och körsbär.


Inte för att jag vet vad körsbären kom ifrån, men det finns ju körsbär. Så varför inte? Bra där... Strumporna är mer korrekt... Kan motvilligt erkänna att dom inte luktar speciellt gott. Men allting är ju relativt... Vet ni hur en bränd brödpåse luktar?

Nej tänkte väl det...


Och om ni undrar varför strumporna luktar illa så beror det på att jag har fått jobb på Statoil Sätra, Gävle, genom Micke. Tack så sjukt mycket grabben... Nu lät det som att Statoil gör att man får illaluktande strumpor... Så är det ju inte, däremot att jobba i samma skor i tio timmar gör det. Haha. Men det bjuder jag på.

Har jobbat nu i helgen, 10-20 både lördag och söndag, och det funkar kanon! Väldigt roligt och varierande jobb. Jag trivs som jordgubbssylten på pannkakan, och möjligtvis även som vattnet i vattenkokaren. Lökigt med andra ord.
image29

Har varit sjukt dålig på att uppdatera på senaste tiden

Sista april spenderades hemma hos Alexandra, det var roligt, dock var jag sjukt seg så jag kunde inte tagga till 100, men det var skoj ändå, efter det var jag på Local Area Network med mina brushor, Plix och Tamminen bland andra. Det var fett med margarin. 


Så nu är mina 250 000 läsare med på banan igen, så att säga. Haha.


Jämt läser man i tidningen om folk som säger "jag vet att det låter som en klyscha" och sen säger dom ungefär "men vi ska slita till sista matchen" bla bla bla typ. Jag vet inte om jag är ensam om det, men visst fan är väl uttrycket "jag vet att det låter som en klyscha" just en klyscha? Eller? Hallå? Vakna?  


Mors


Dagens låt: Sara Bareilles - Love Song

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0