Sjuk

Typ iallafall. Lägg till att jag måste plugga på den mackan... Lägg även till att jag inhandlat Xbox och två grymt roliga spel så får man en smörgåstårta av problem...

Jag och Thompa var iallafall till Valbo och handlade. Han köpte lite gitarr-saker. Han ska bli bättre än Eric Clapton på tre veckor säger han.

Han har lite att jobba med!

Fy tusan alltså. Är trött och seg... Men var ju tvungen och kika JVM. Bra match där.


Slutord? Nee skiter i det.


Mors

he

Julen är över. Skönt. Skolan börjar. Oskönt.


Jag vill bara sova 20 timmar om dagen typ. Haha.


Och hon ska utmana mig i NHL?




Mors

Bok

Jag ska skriva en bok. Den ska jag skriva med min vän Carro.


Mors

Julafton

Riktig roligt igår.

God mat och trevligt sällskap hos mostern. Vi körde sällskapsspel också, jag kom på en slamrande 4:e plats... Vi var fyra som spelade... Galenpanna tror jag det var. Jag hade Silvia och Kaknästornet. Soft.

Sen blev det Kharma på kvällen. Faktiskt mycket skönt folk. Är fan ingen tvekan längre, Kharma är sjukt mycket roligare än Lobby. Synd att dom flesta är taggade på lördagar (och då Lobby) haha. Vilket problem.

Linkan igår på toaletten efter han hade tvättat händerna. "Skalet" på torksaken hade ramlat bort, Link försöker ändå. Haha då får han en jävla stöt hahah. Asläckert. Han och Jansson skulle komma hit och lira NHL också, dom måste ha dissat mig.

Besviken haha.

Nej om man ska ta en dusch. Snart blir det herrmiddag. Asnice.


Mors

Bläddrar i tidningen

Har inte lagt mig än. Fastnade på massa gamla idol-klipp och annat kul.

Sen kom tidningen, så jag läste den lite. Som vanligt försöker folk "äga" varandra på "debatt"-sidan (snarare försök till debatt). Idag var det bråk om reflexer på människor som är ute med mörka kläder när det är mörkt. Soft.

Sen kikade jag lite på vad folk ville ha i julklapp. En tjej svarade att hon ville ha en laptop, en svart eller en vit. Okej att folk är utseendebögar och så vidare, men vafan, en dator på grund av färgen? En dator är ju ändå något om teknik, något man (bör?) kräva en hög prestanda av. Icke.

Det är ju typ som att jag ska sälja min bil i en annons på blocket. Den enda info jag ger: Tjena säljer nu min röda bil... 3000 kr.". Ännu softare.

Något annat roligt är ju folk som ska "låta bra" i tidningen och säger att deras julklapp gärna får vara att familj, släkt och vänner mår bra.

Själv är jag mer inne på att min familj, släkt och vänner ska må bra året runt, inte bara runt julen... Haha...


Nej nu blir det väl ändå sängen.


Mors

,

Arbete är uttröttande, men arbetslöshet är nog snäppet värre...


Lider med dom som är arbetslösa och verkligen vill jobba. Människor som är redo att ta i princip vad som helst... Däremot har jag ett budskap till dom som tycker det är skitsoft att sitta hemma och låta skattebetalarna göda personen: ni är grisar.


***

Har precis kommit hem från Donken, eller ja en halvtimme sen ungefär. Gick finemang, var lite väl lite folk kan jag tycka... Men vi blir utkonkurerade av en hög andra ställen. Så vad gör man? Jo, man är glad och positiv ändå.

Fan vad mycket enklare allt blir, t o m det svåra, när man ser det från den ljusa sidan. Faktiskt.

Jag menar, vad gör dagens problem om 50 år? (Förutom miljöproblem och andra "big things")


Imorgon ska jag inte göra någonting. Eller jo, kanske baka lite med Emelie! Det vore helnice.


Sköt om er mina vänner och ovänner.

Mors

Mör

som en grillad fläskfilé.

Jobbat på Zenit och Donken från 16.30 till 04.00, så nu är jag bra sovsugen. Imorgon ska det bli kanon att kliva upp till en riktigt nystädad lägenhet.

Gött.


Kikade en film här om dagen, var en riktigt bra låt med. Den spelades under eftertexternas rullning...


 

Mors mina vänner


Värme

Ja inte i Sandviken iallafall.

Jag klarade tentan, och är superglad. Sporrande inför nästa uppgift... Men den blir svår...


Hursomhelst ska jag arbeta mycket idag. 16.30-04.30 typ. Dock på två jobb. Blir klurigt att lösa.


Lite falukorv nu, som vanligt!


Mors

HAHA måste bara berätta detta

En kort resumé. Jag och Thompa, Järven och Rebecka var till Åland för att gå på spa och ha det trevligt.


Hahah, börjar med någon öl för mig och Thompa, ja efter nån skumpa och jäger. Så fortsätter vi så. Spelar ölspel och sånt. Sen går vi ut till nån pub, vi kan jämställa den med Amorinen i Björksätra som kanske inte har högsta standarden...

Det är alltså fyra alkisar, två ungdomar och vi. Och en trubadur. Det såg lite mörkt ut. Men sen börjar det rulla in lite folk i min och Thompas ålder. Ölglasen blir tommare och tommare...

Till slut efter vadslagning står jag på scen och lånar trubadurens prylar, drar en låt och sjunger... Någon tyckte att jag borde få köpa en öl till personen jag slog vad med (eftersom det inte höll högsta klass haha). Sen kommer det fram en gubbe (riktig äckel-gubbe) och säger "du har fina blå ögon", jag blev livrädd och sprang därifrån.


Det var läskigt, men ändå var läget under kontroll...

Då kommer gubben fram igen och brister ut på svenska med finsk brytning: "Jag har gjort mitt livs misstag, jag trodde du var en kvinna..."


OKEJ. Thompa kunde varken sitta eller stå för han garvade så mycket. Jag visste inte jag skulle skratta eller gråta eller gå hem. Dom andra i sällskapet garvade lika mycket.

Ja, vad ska man säga...

Helt hjärndött.


Mors

Brynäs

Härlig match igår, 6 mål, 3 fina poäng. Två mål av Kahnberg. Två mål av Soumervori och ett ass. Härligt härligt...

Kahna är på g nu han! Vet det. Haha, jag har sagt hela säsongen till Obba: "Ikväll gör Kahnberg två mål". Jag fick ju rätt efter typ 28 omgångar iallafall...


Har varit en rolig tid på slutet här. Sthlm och bortamatch, Betnér, Lasse W, massa hemmamatcher i Pastillen. Bara 50000000 sidor text osv att läsa i skolan nu. Sen är det bara fem år kvar. Haha.


Idag ska jag laga kyckling. Soft.


Mors

Lasse igår

Han var så jäkla bra! Hela kvällen var faktiskt skitrolig... Sen vann ju även Brynäs borta mot SSK. Riktigt jäkla skönt!!!

Idag är en riktig slappdag, kanske bio ikväll. Någon som är sugen?


Mors

Sjukt trötter

Skola 9-18.30. Kort dag?!?! Var hemma strax före 20.00... Då blev det att bajsa, laga mat, äta mat och kolla lite tv. Snart är klockan 23... Snart är det också dags att lägga sig. Imorgon väntar en viktig dag.

Sköt om er mina vänner.


Mors

,

Sitter förresten i sovrummet nu, har dragit upp persienen och skådar blå himmel... Sen fick jag för mig att lyssna på "Hej mitt vinterland" också, så visst blir det en bra dag...


Mors

Jaha

Då har man varit vaken sen 7. Har hunnit gå en långpromenad, ätit frukost, läst tidningen, städat lite, tvättat...

Okej, hitta 14 fel/lögner i meningen över haha. Jag har iallafall hunnit läst tidningen sen 7... Alltid nåt? Faktiskt städat lite också, men det var ganska halvhjärtat!

Fick nåt ryck igår kväll, så jag bokade Lasse tills på lördag. Ska bli roligt, har aldrig sett han live. Fan vad jag bränner pengar nu. Sthlm och bortamatch torsdags, Betnér fredags och nu Lasse kommande lördag. Men ähh, vafan, man lever ju bara en gång.

Jag är piggare idag måste jag säga, igår var en riktig jävla depp-dag. Min depp-dag berodde inte typ på att en nagel gått av eller att jag inte fick in tipset eller vad det nu kan vara. Kom inte in i stämning bara... Seg och tråkig dag...

Jag och Martin tog oss ett glas igår kväll... Ja alltså, saft. Så idag ska jag åka till ICA för att köpa BOB's Jordgubb/Rabarber-saft. Sjukt god. Har fan drömt om saften tror jag.


Senare i eftermiddag blir det VFU och sen arbete. Ibland funderar jag om jag jobbar för mycket? Kanske inte är så jävla hälsosamt att sova tre timmar, åka till skolan mellan 9 och 16 och sen börja jobba direkt man kommer till Sandviken för att sluta runt midnatt...

Jag skyller på SandvikenHus som tänker höja hyran...


Mors

Justja, fick en sak av mamma igår

Det var en kylskåpsmagnet där det står: "En mamma håller sina barn i handen en tid, men i sina hjärtan för evigt."


Det var väl gölligt av mamma min?

Mors

RSS 2.0