Sommar

på riktigt.


Det har varit några riktigt bra dagar nu på slutet måste jag säga... Helgen var som som en kladdig och god glass vid en pir med massa solsken.

Det är förresten en ganska bra beskrivning av helgen eftersom jag, Selge, Soffan, Danne och Emil åkte till Jönköping och bodde hemma hos Emils flickvän Anna, och på lördagen var vi just vid en pir och käkade glass. Det var riktigt gött... Selge försökte skicka flaskpost... Undrar om någon läst... Intressant!

Sen på kvällningen blev det party, och det var mycket skoj! Dock en jäkla dryg DJ... "Jönköping sommarstaden nr 1... Nu kör vi superhiten från 2004". Sen att det blev Dragosti din tei eller vafan den heter är mest pinsamt. Jag gick i från dansgolvet i protest... Mayaaaa hiiii maya PALLA.

Jo då. Det är inte dumt att komma iväg lite faktiskt... På måndagen jobbade jag till 20:00 sen kom Annika å Hannah och lökade med mig. I tisdags var jag med Mr Marcus Von Ban Dy Boll. Vi lökade och gick på Batman på bio. Det var roligt.

Idag har jag och Jossan lökat lite, käkade på Jensas först, sen tog vi en fika... Sen kom det bästa med dagen (trots att pizzan var riktigt god), vi åkte till landet och besökte Mariah. Det var kanske hur trevligt som helst... Vi spelade sällskapsspel och käkade grillat bland annat. Mycket bra dag.


Nu sitter jag hos min mor i väntan på att sova och sedan gå upp för att åka till Bensinstationen med grovt bröd till korven. 10-20.


Mors

Finns det något vackrare

än pannkakor med sylt?


Jo då det finns det. Säkert massor.

Mina mackor som jag gjorde idag var goda förresten... Lite tacokryddad köttfärs på ett runt tunnbröd med fibriga fullkorn (ja det var grovt, hitta inget annat så va fan gör man) och sen lite riven ost och strimlad fetaost ovanpå. Sen in i ugnen på en lämplig temperatur i ungefär 3,5 låtar som är 4:19 lång.

Mackorna såg lite eleganta ut, så jag tänkte ta kort på dom, men viljan att äta dom var mycket större än viljan att leta på kameran. Tänka sig vilka bekymmer som finns.

Igår såg jag en film på Animalplanet med Bruce, John, George och Dolly. Den handlade om Australiens 20 farligaste djur.. Jag blev ganska rädd. Men det ordnar sig nog.

Förresten har min premunation på Kalle kommit. Äntligen! Tack Sanne. Det var rätt postlåda.

Imorgon är det arbete på Statoil, bensinstationen med grovt bröd till korven, 10-20, som gäller. Kom gärna förbi. Det grova brödet kommer inte ta slut.


Mors


Dagens låt: Lee Ann RImes - How do I live

16 dagar

och 31 dagar till (orkar ej använda plutiflikationstabellen som Pippi skulle ha gjort) sen så jäklar i tomtefars skägg åker vi.

Ska bli fantastiskt.


Igår blev det en glass med Emelie, jag tog en sån där mjukglass med vanilj och chocklad som smaker (man fick blanda, dom är såå snälla där hih) sen tog jag chocklad och banansmak på strösslet. Det var den ultimata glassen så att säga. Emelie gillar tydligen saltlakrits... Tänka sig vad lite man vet om folk ibland.

Efter diverse klipp på Youtube kom Anna-Sara och Isabelle. Diverse coolt. Sen åkte vi till Viking och förtärde mat, till Viking kom även mina små Disney-entusiaster Bruce, Marty och Fred samt Valters avkomma  Mr Marcus Von Ban Dy Boll.

Efter diverse hånande mot mina idéer åkte jag och dom tre vise (Disney) männen och kollade film. Björnbröder först och sedan Lejonkungen. Cool-Sofia och Ida var med på Lejonkungen samtidigt som Marty åkte hem och sov.


Nu ska jag lyssna diverse bra musik.


Mors

Va fan...

jag vill också ha lyse på min cykel....




Ibland säljer jag grovt bröd till den grillade korven istället för vanligt, vitt bröd. Rolig värld vi lever i... Vi ska vara nyttiga hela tiden, det vet ju alla, men om man tror att man är nyttig när man käkar en korv med div. saker på (ketchup, senap, räksallad, majonäsgurka etc) bara för att man byter ut det det vita brödet mot det grova tycker jag man är ute och... JUST DET, CYKLAR!



Var tog lyset vägen nu då?




Jävla mörka och nyttiga värld...



Australien ToR

Flight

Stockholm to Kuala Lumpur
, Sun, 31 Aug, 13:10,
Flight MH91, Economy

Kuala Lumpur to Brisbane, Mon 01 sep, 09:00,
Flight MH141, Economy

Brisbane to Kuala Lumpur, Wed, 26 Nov, 23:55,
Flight MH140, Economy

Kuala Lumpur to Stockholm, Thu, 27 Nov, 08:50,
Flight MH90, Economy


Adult Passengers:      Mr Johan Fredrik Selgeryd
                                    Mr Hans Erik Niklas Karlsson

RSS 2.0