Massa roliga länder

och diverse.


Jag tänker publicera en helt unik lista med olika länder följt av det bästa landet har att erbjuda!

Det finns inget onödigt bokstavsordningsideal i den här bloggen så skriver länderna lite random.


Spanien - Musikgruppen Las Ketchup (heh)
Italien - alla filmande fotbollsbögspelare (blivande Hoolywood-stars.. damn)
Kanada - Hockey
Tjeckien - Pavel Brendl
Norge - Kurt Nilsen (en underbar sångare)
Tyskland - ölen
Ungern - Langos (dock ej räka och rom, skinka och ost som gäller)
Sverige - Sommaren
Ryssland - demokrati (ehh. what?)
Leksand - Jan Houkko (hahahahaha)
Grekland - Ja vem vet?
Indien - Taj Mahal
Kina - se Ryssland
Finland - biljetten hem

En klockren lista, lite oseriös här och var. Men alla vill inte ha grovt bröd till korven heller. Så det så.


Tack för mig

Livet

är en sexuellt överförbar sjukdom som alltid leder till döden.


Så sant som det är sagt, som Selge skulle ha sagt det.

Om man ska dela in livet i ett restaurangbesök så tror jag att jag precis befinner mig där varmrätten serveras. Förrätten har man klarat av, även en del små dryga och jobbiga perioder som man kan placera i kategorin "toalettbesök". För vem tycker det är roligt att få magknip mitt under förrätten liksom?

Det är alltså nu varmrätten serveras, och enligt vad man hört så ska man njuta av den, ta vara på den och se till så att man är så nöjd man bara kan vara när man ätit upp. Dessutom ska man inte ge bort av maten, eftersom man alltid ska äta sin egen mat (leva sitt eget liv), men att njuta av maten med någon, det är nog det bästa.

Hur gör man då för att få maximal glädje och erfarenheter av varmrätten? Den frågan lär knappast kunna gå att besvara i teoretiskt, däremot går det att påverka praktiskt.

När sedan varmrätten serverats, ätits upp och tagits av livets bord är det dags för efterrätten. Efterrätten är den del av livet när man ska skaffa familj, volvo, villa och en hund som man döper till Gösta eller något speciellt. Det är nu man börjar luta sig tillbaka, sakta men säkert för att glädjas över att de människor runt om kring en så smått börjat ta del av förrätten för att gå vidare mot varmrätten.

När det sedan är dags för kaffe och kaka, börjar man luta sig tillbaka helt. Det är nu det gäller att njuta av livet och försöka minnas smaken av den goda förrätten, varmrätten och efterrätten, dock vill man inte minnas alla toalettbesök man är tvugna att göra under restaurangbesöket, men det gör man heller inte om man var noga med att njuta av varmrätten och efterrätten!


Frågan är hur jag nu ska inleda den första tuggan (tiden efter gymnasiet) på rätt sätt? Och faktiskt tror jag att mina planer gällande jobb i sommar och Australien i 3 månader i september är ett mycket bra sätt. Längre än så behöver man inte tänka, det gäller ju att tugga ordentligt så man inte sätter i halsen och ångrar sig.



Fråga mig inte var alla dom här tankarna kom ifrån, dom bara schvisade förbi på något finurligt sätt. Ibland blir det bara så, haha.

Igår var det midsommar hemma hos Mackan med roligt folk, god mat och diverse dryck. Roliga lekar dessutom... Idag har det inte hänt mycket alls förutom att Plix ringde mig och sa att han ville gå hem till mig. Sagt och gjort; vi lökade, lirade gitarr och snackade.

Efter det har det inte hänt mycket förutom ett underhållande, haha, samtal med Isa på telefonen och självklart fotboll på tv-apparaten. Grattis Ryssland, ni är grym!


Mors


Dagens låt: The Killers - Romeo And Juliet

Studenten 2008

Då var den avklarad.


Det är hur skönt som helst måste jag säga även om det känns lite vemodigt att klassen splittras. Det finns några riktiga pärlor som jag kommer sakna.

Gymnasietiden har bortsett från massa dryga uppgifter, läxor, prov och så vidare, varit skitrolig. Jag har lärt känna hur mycket nya människor som helst, och det är underbart roligt! Det är nog utan tvekan det bästa.

Nu är skolan över (åtminstone tills högskolan) och det är riktigt skönt.


Sp3a:s sista dag tillsammans började i Stadsparken, sedan klassrummet och kyrkan, Stadsparken igen, klassfest hemma hos mig och sedan Kharma. Jag har inte pratat med så många, men jag hoppas ni hade det roligt... För det hade jag!

I september åker jag med största sannolikhet till Australien i 3 månader, bara lite detaljer och dylikt som ska fixas. Efter det blir det nog Norge och jobba ihop till en ny resa i några månader. Så har jag tänkt nu iallafall. Den som lever får se.






Student 2008

det här kan då kallas försnack (som Jihde skulle ha sagt). Studenten har inte varit än med andra ord.. Återkommer med kommentarer efter machen. Jag är så grymt taggad.

Igår var det liten tillställning hos mig, och sen krogen. Det var trevligt!

dag har jag (och mamma och pappa, men dom får ingen cred eftersom det är min student) gjort i ordning för studenten. Tält, bord, stolar, diverse. Okej nu var jag lite taskig mot mina föräldrar eftersom dom har gjort sjukt mycket... Lite cred till dom också då...

Nyss drog Selge, han tyckte jag behövde sova. Behöver jag också.


Mors

Pennan är mäktigare

än svärdet. Det är faktiskt sant. En tappad korv är dock inte mäktigare än en korv som inte är tappad.


Förutom diverse alkoholiserade tillställningar rullar allt på som vanligt; jobbar, sover och äter. Givetvis ganska mycket lök också.

Något som är otroligt roligt är att Selge och Mackan är hemma. Jag blev så sjukt glad. Jag blev lika glad som alla engelsmän hade blivit om England varit med i EM.

EM ja, intressant och underhållande, men framför allt en riktig folkfest. På tisdag smäller det. Jag tror det blir mycket svårt... Tar Sverige 1 poäng gör dom det bra, blir det 3 är det fruktansvärt bra.


Helt sjukt galet är det. Om 4 dagar tar jag studenten. Då är det över. Finito. Rap (om man ätit upp alltså). Slut. Hej då.

Små planer har redan börjat smidas. Underbart...


Nu ska jag ta och sova lite. Det är något speciellt med att sova, det är inte bara sjukt skönt, det är ju även ett jäkla bra tidsfördriv för att det ska bli en ny dag med roliga inslag.


Mors


Dagens låt: Per Gessle - Här kommer alla känslorna


Exotiska

frukter, rostbiff och skinka, potatissallad i en somrigt Högbo.


Det var helt underbart lökigt... Soft tillställning, med massa värme... Självklart var det Sp3a som deltog i tillställningen som även bjöd på brännboll... Det lag jag var med i vann. Bra.


Var längesen jag skrev... Jag vet. Men har njutit på massa olika vis under tiden... Studenten är här så sjukt snart. Det har jag inget emot. Nej nej.


Imorgon ska jag och mina kära klasskamrater dricka öl. Fan va fint. Och på torsdag är det 60/70, även om det är högst tveksamt till att jag går in, blir det ju stadsparken och chilla lite...

Förresten så är det även match på torsdag! Kom igen nu gubbar!!!
Och ja, det kommer serveras öl i pausevilan. Hahah.


Mors

RSS 2.0