ZON

"Vid smärta i muskler och leder i samband med t ex sportskador." Linkan vafan... Hahah.

image28


Igår var det förtäring av diverse dryck hos Emma, som nyligen fyllt år, det var även gooood mat till det. Kycklingfilé, tzatsiki och smartpotatis (Klyft-ig). Heheh.


Största händelsen igår var lätt när jag och Anders vann i spelet som jag inte vad det heter, men det går iallafall ut på att förklara ord för varandra, detta spelas lagvis.

En trevlig kväll som avslutades med Lobby. Idag är jag riktigt trött... Men vad gör väl det?


Imorgon ska det redovisas om stadsplanering i Gävle... Kan säkert bli intressant, typ.


Nu blir det lite tv...



Mors


Dagens låt: Eric Clapton - Tears in heaven

Modekläder

och rökta brödpåsar med finsk-ryska lökar.



Visste ni att jag skickar gratis sms? Det är kanske liiiiiite stort. Något som är ännu större är att jag är Mackans hero, hänvisar till http://loekfan.blogg.se.


Imponerande att Plix inte sagt något djupt idag... Så kan tyvärr inte bjuda på något Plix-citat idag.


MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE MODE

Nu är det dags för lite mode i luxans blogg. Jag följer blondindrulles (BELLA WTF OMG) blogg vaaarje dag, och eftersom vi har nästan lika många läsare tänkte jag att jag måste ha någon konkurrens, även om det kan bli lite svårt eftersom hon är just en hon, och jag är en han.

Jag tänkte börja upp i från och gå nedåt.

Modepryl 1: Huvudbonad



Kommentar: En mycket trendig vårhatt som passar de flesta tillfällena, såväl högtider som bröllop och 50-årsfest som till vardags.


Modepryl 2: Någon slags jacka. Typ.



Kommentar: Färglad jacka som får sin speciella klang genom att den saknar knappar. Regntålig, slittålig och personlig.


Modepryl 3: Byxor



Kommentar: Det perfekta paret byxor. Du är redo för vattenkrig, regnstorm och oväntade dopp i det blå. Men framför allt är detta ett par byxor som drar kvinnors blickar, de kommer bara stå att gapa av förvåning!


Modepryl 4: Skor



Kommentar
: Äntligen har de ursnygga platåskorna kommit för män. Dessa är specialdesignade med stabil sula för långpromenader, danskvällar och löprundor. Snörena till skorna är exklusiva, de är gjorda i en nymodighet som kallas för tyg.


Modepryl 5: Accessoar



Kommentar: Grymma helt enkelt. Får tillvaron att mörkna... Ordentligt!


Och resultatet då? Kika nedan!


image27

Kommentar: En riktig hit! Stil blandat med färg, en modern stil som garanterat är en blickfångare!



Dagens låt: David Gray - The One I Love

Ett lamm, en hockeymatch

och ett glas juice.


Är det inte underbart? Sitter i detta nu i staden Gävle, hos min mor och kollar ishockey på TV. Det är pause mellan period 3 och sudden death. Till hockeyn dricker jag ett glas juice... Haha.

Skulle även tina bröd innan jag skulle kolla hockey. Jag kan ju säga att jag är ganska klantig. På något vis hade jag råkat tagit för hög effekt på micron, och någon minut senare var det en eldlåga i mikron. Men det löste sig. Antar jag...

Jag kan iallfall lova att jag inte rekomenderar plast-rökt bröd med div. pålägg. Finns bättre!


Har varit en ganska lugn vecka i skolan... Fått en del gjort, även om det fortfarande är en del att göra, så känns det helt okej just nu, och det är skönt. Idag höll jag tal på svenskan också... Det gick helt okej trots att jag läste på bara en liten stund innan. Måste berömma klasskamraterna som var med, ni gjorde riktig bra tal. Luuke bjöd på en tår efter att folk hört studenttal, helt förståeligt... Själv rös jag som en gummianka på badhuset...

***

Försvann ett tag, eftersom sudden death spelet hade börjat. Jag har nu satt mig igen och kan bara gratulera HV71 till guld i Svenska Mästerskapen i Ishockey. Det är välförtjänt utan tvekan.


Om det var några oklarheter angående rubriken så står det "ett lamm" av den enkla anledningen att jag ska till Ockelbo och Jossan imorgon, och Jossans familj har massa får och lamm. Jag ska få döpa några stycken.

Nu sitter jag i vent med min brusha Marcus Tamminen, div. lök och dyl.


Mors


Dagens Plix-citat: "Jag är fan kolvit" (Flashad på spelet Counter Strike 1.6)

Dagens låt: Edwin McCain - I'll be (acoustic)

Mormors födelsedag

och vilken dag det blev.


Riktigt roligt, tror faktiskt vi i släkten aldrig skrattat så mycket som idag. Det i kombination med gott käk och goda bullar (och en hel del annat gott) blev perfekt.

Lätt skönast var när Tord  sa följande:

"Vet du vad man kallar tanter som Carina(morsan)? ICA-tjejer!".
*Tystnad*
"Gammalt kött i ny förpackning".


Efter att jag kom hem var syrran på besök. Då skojade vi lite med farsan:

Vi började gå runt honom i cirklar.
Farsan kliade sig i huvudet.
Sen sa vi: "Vi går antik-rundan".


Hahah. Jäklar vad jag garvade.


Lite senare på kvällen kollade jag och Julia på en rent ut sagt värdelös skräckfilm, käkade fruktnappar och drack kaffe. Det sistnämnda uppskattades inte av henne. Haha.


Helgen har förövrigt varit bra, i fredags blev det lugnt, kollade hockey och lökade. Igår lördag var jag till Johanna i Årsunda som hade en födelsedagstillstälning. Mycket trevligt...


Imorgon är det psykologiredovisning, men det fixar vi, eller hur då Jossan?


Mors


Dagens låt: Chris Brown - With you

Bättre med ett kex i magen

än en björn i sovrummet.


JAG ÄR I STORT BEHOV AV ATT KOMMA UT UR MITT HEM IDAG, SÅ JAG BER ALLA VÄNNER OCH HUNDVALPAR ATT HÖRA AV SIG FÖR DIVERSE FRITIDSAKTIVITETER SÅ SOM PIMPLING, TVÄTTA BILAR, PLOCKA BLÅBÄR OCH JAGA HEMLÖSA EKORRAR.

Hör av er. Haha.


Rikigt skönt att Brynäs klarade det igår. Det helt enkelt bubblade inom mig av glädje. Inte illa. Idag började jag typ 08:30 och slutade ungefär 20-30 minuter senare.

Ändå blev jag kvar till ca 15:00 - är det möjligt? Tydligen...


Nej nu känner jag mig omotiverad att fortsätta detta inlägg.


Mors


Dagens låt: John Denver - Annies Song

Viktigt!

Jag tänker publicera ett väldigt kort inlägg idag.


Anledningen till inlägget är uttrycket "emo". Jag gillar verkligen inte det ordet och anser det vara fördomsfullt. Jag kan sätta en slant på att 95% av de som använder uttrycket "emo" inte har en aning om vad det handlar om.

Det är just fördomar och okunskap som leder till nazism och rasism. Det är viktigt att ha vetskap för att kunna respektera andra människor. Det är något jag tycker är viktigt.

Jag har läst en artikel (länk kommer nedan) om just "emo" på Dalarnas Tidning webbplats. Jag citerar här ett utdrag:

"- Emo, alltså emotional hardcore, är från början bara en musikgenre. Musiken är hård men känslosam [...]"

" - Eftersom människor har en uppfattning av att emosar är självmordsbenägna, vill ju ingen ha den etiketten på sig. Den missuppfattningen kommer av att musiken är väldigt känslosam. Den uttrycker både ilska, glädje och sorg."

Så kort sagt; det är viktigt att visa respekt och ha kunskap innan man säger något.

http://www.dt.se/ung/article299043.ece


Har nu äntligen, med stor understrykning på äntligen, fixat engelskan. Känns riktigt skönt, nu gäller det att fixa lite småsaker och allt kommer bli bra.

Dagens lätt skönaste var när jag, Jossan, Maria och Sanne satt inne i lilla dator-salen i E-korridoren. För en stund var det helt tyst.... Och sen:


Dagens citat: "Hur långt är 23 cm?" Sanne Wennerstrand. Haha, du är en riktig pärla du Sanne.

image19


Glädje, lycka och en smak av

segerns sötma.


Min rubrik borde tala sitt tydliga språk; Brynäs IF vann idag mot Leksand på hemmaplan med 3-0. Jag såg matchen på web-tv, och så glad som jag blev när Andreas Dackell satte 2-0 i öppen kasse, och på så vis satte "spiken i kistan" har jag inte varit på väldigt länge.

Nu kan jag gå till skolan imorgon och slippa höra med en stor ironi i betoningen (som jag hört nästan efter varje match den här säsongen) uttryck som: "Det går bra för Brynäs va?", "Hur gick det för Brynäs igår då?" och så vidare.

Imorgon ska jag le, även om det inte är klart. Men nu ser det bra ut, kika bara tabellen nedan:

1) Brynäs........16 p (+10)
2) Malmö.........16 p (+6)
___________________

3) Rögle...........16 p (+4)
4) Mora IK.......16 p (+1)

 

Jämnt är väl det minsta man kan säga om tabellen. Brynäs har Västerås i sista omgången borta, se för fan till att vinna den nu. Inget övermod, inget slarv. Detta handlar om ELITSERIEEXISTENSEN FÖR JESUS CHOCKLADBOLLAR.

Bättre lycka nästa gång Leksand, det blir inget elitseriespel i år heller. Jag hoppades på Leksand som lag nr. 2 till hockeyns finrum.

En riktigt bra tisdagskväll som avslutades med att se andra halvlek mellan Liverpool och Arsenal, och diverse lök.


Mors


Dagens låt: Darren Hayes - So beautiful

Ja men då

har jag nu efter några minuters funderande äntligen fått till en rubrik. Så lämpligt.


Måndag igen, och skola igen. Men inte ska det få dämpa mitt goda humör. Jag har lyckats få klart en uppgift under dagen, vilket känns skönt. Även kommit igång riktigt bra på psykologin.

Efter skolan har jag sett en film med namnet Jumper, den var helt okej. Värd att se åtminstone. Efter film och diverse lök blev det givetvis hockey som följdes på kanal 5. Weinhendl och Mårtensson. Säger bara det.

En riktig dålig omgång på XL Coachen blev det, ynka 76 poäng blev det. Dåligt!


Känns som att jag inte har så mycket att skriva om en kväll som denna, därför tänker jag istället bjuda på de låtar som just nu är de bästa i min smak:

På plats nr #1: Ryan Cabrera - Its you
På plats nr #2: Elliott Yamin - Wait for you
På plats nr #3: Andrea Bocelli - Can't Help Falling In Love
På plats nr #4: Ryan Cabrera - Fall baby fall
På plats nr #5: Ron Pope - A drop in the ocean


Mors

SandHack 1-3 maj 2008

Bjuder på lite reklam åt föreningen SandHack, som arrangerar LAN. Mer info på deras hemsida.

image18


www.SandHack.se

Parkeringsbot

Hammargymnasiet.


Igår satt jag i skolan och lökade i väntans tider. Snackade med Jocke, och lökade lite mer. Jag väntade på skjuts hem, skulle få åka med Linkan och hans far hemåt.

Efter att jag suttit i soffan ganska länge kommer helt plötsligt Daniel "Chefen" Henriksson (min mentor) förbi soffan jag sitter i, och ger mig en lapp. Han flinar lite finurligt och försvinner lika fort som en kall öl en sommarkväll.
Med stor nyfikenhet öppnar jag lappen och får se:


Parkeringsbot Hammargymnasiet

Fordonets beskrivning:
Samelev åk 3

Fordonets reg.nr: 123 LUX

Orsak till P-bot: Överdrivet softande i skolsoffa. Klart överskridande av gränsen för tillåten soffparkering. Lätt felparkerad (till höger i soffan). Maximalt överträdande av icke-aktiv period i skolsituation och därigenom överdrivet nyttjande av skolmaterial, soffa, till softande och inte soffande.

Bötesbelopp: -2 karmapoäng för Man City kommande helg samt dålig glans på Svennis flint.


Hahaha. Så jävla skön. Haha. Gissa om jag är stolt? Tackar.


Nu är bilen vid liv, på riktigt den här gången. Skönt. Det som är mindre skönt är att bensin är så förbannat billigt. Eller så inte. Och på tal om liv, så är det just Liv som blev den avgörande skillnaden mellan Hv71 och Timrå i semifinalserien lagen i mellan.

Nu hoppas jag på en riktig spännande final. Jag tror att Linköping drar det längsta strået, även om det är fördel i målvaktsmatchen mellan Liv och Backlund. Men inte ens Liv, namnet till ära, kommer kunna hålla sitt lag vid liv. Jag säger bara Weinhendl och Mårtensson, det är ingen slump att de två vann poängligan och målligan i elitserien.


Imorgon blir det med största sannolikhet förtäring av diverse dryck. Det kommer med största sannolikhet att bli trevligt. Och med största sannolikhet har jag använt mig av samma uttryck tre gånger nu. Stort.


Ska även nämna min tönt-kompis Julia. Vi är töntar vi två eftersom vi tycker svensk historia är intressant, eller hur då? Hahaha.


Dagens citat: (ungefär)

Lissan: De va några som stal x antal limpor på en kiosk i Sandviken.
Johanna (Söderberg): "Vadå, varför stjäl dom bröd för?"

Första april

dagen då den store skojaren kommer fram i mig.


Nej då, jag är inte fullt så seriös... Däremot har jag faktiskt fått till ett jäkla skämt idag. Jag skrev ihop ett mejl till min mentor, där jag förklarade att jag inte orkade med skolan nå mer och att jag beslutat mig för att hoppa av. Jag fick ett väldigt seriöst och långt svar tillbaka... Skämtet lyckades alltså hahah.

Idag var det tänkt att jag och Jossan skulle plugga. Det blev inte så nej, det blev diverse lök istället... Käkade lite mat och pratade. Trevligt, som vanligt!


Som jag redan berättat i ett tidigare inlägg så behövdes en slang till bilen, som kostade 233 kr. Igår när farsan skulle hämta ut slangen visade det sig att de beställt hem fel slang... Varför? Jag drog en djup suck.


Idag blev jag ÄGD, iallafall om man skulle fråga Jossan. Jag blev ägd eftersom jag inte visste att man måste knacka någon i ryggen tre gånger när personen gått på en a-brunn, annars ger det otur. Så nu är jag ägd eftersom jag inte hade en aning om det. Finns det någon läsare som heller inte visste om detta, eller är jag nu ensam i världen (eftersom exakt alla i världen läser min blogg hahah) om att vara ägd?


Bloggen har varit nere ett tag och det har inte gått att uppdatera. Flera oroliga läsare har hört av sig angående sin kondition. "Få-dålig-kondis-på-två-veckor" del III kommer inom en snar framtid.  Finns ingen anledning till oro! Haha.


 Mors


Dagens låt: Ryan Cabrera - Fall Baby Fall
Dagens citat: "Är Internet en bokkälla?" Frida Luuke. (Våran historialärare sa att vi måste ha minst 5 olika böcker till fördjupningsarbetet.)

RSS 2.0