Inte långt kvar nu!

Nej det är det verkligen inte... 08:30 åker jag från Sandviken imorgon bitti. Det känns skitbra, det känns spännande och det ska bli så jäkla skoj...


Igår var det utgång för sista gången i Sandviken på ett tag. Det var helt okey, var ganska lite folk trots löning, men dom man träffade var det roligt att se.


Jag sa hej då till Emelie och Isabelle innan jag och Thompa tog taxin hemåt, sa även hej då till Malin. Känns lite skumt att säga hej då.


Idag har jag käkat lunch med mamma på Oden, det var väldigt gött. Sen kom världens bästa Jossan, jag fick en present av henne (se bild nedan) som jag blev otroligt glad av. Kommer sakna dig sjukt mycket Jossan. Vi lökade, lyssnade musik och spelade gitarr och sjöng. Sen drog vi ner till Jensas och käkade med Mackan, en riktig king det, som jag också kommer sakna!


Sa hej då till Anne innan Jossan skjutsade hem mig också, sen kom Thompa förbi också. Roligt att se er alla. Kommer sakna alla hemma, det är helt klart!


Till alla vänner som har blogg: fortsätt blogga som aldrig förr så jag vet hur det är med alla och vad som händer. Och självklart, läs min, haha.


Nu ska jag fortsätta räkna ner.





Mors

Packning!

Det är tidig fredag och idag ska jag packa mina två ryggsäckar, det är nu bara två dagar tills jag och Selge åker. Imorgon ska jag, om inte min förkylning stoppar, ut på krogen. Det vore jätteroligt om så många som möjligt gick ut, skulle vara roligt att träffa alla en sista gång innan vi drar.


Förutom packningen känns allt klart. Mamma är lite orolig dock, det har jag full förståelse för. Men det kommer gå snabbt lilla mamma, tre månader är ingen evighet.


Har köpt ny mobil nu, Nokia-skit på On Off för 500 kr... Funkar gör den iallafall. En ny väska och nya skor och ny plånbok har det också blivit. Välbehövligt...


Idag har jag spelat min sista korpmatch, skönt att den då avslutades med seger... Hehe. Igår var jag käkade jag med släkten vilket var trevligt! Sen åkte jag till Annika och lökade. Fint som spaghetti det. Annika gillar kräftskiva. Haha.


Idag har jag inte bara spelat korp, har även fått besök av Emma och Malin, roligt att se er...


Nej nu ska jag sova. Ses imorgon. Och Samme och Anton, vi ses till veckan...



Mors

Läsarrekord!

Roligt. Ingen aning vilka mina 10-15 nya läsare kan vara.

Vet egenltigen inte alls vilka som läser, förutom några som talar om det, och självklart dom som har bloggen på sina favoriter, tackar. Haha.


Sitter och kollar på lite film, Cold Mountain, riktigt bra film. Den är oförutsägbar och handlar det amerikanska inbördeskrigets baksida och olycka. Men jag har ju inte sett klart än, så det kanske vänder.


Imorgon ska jag och mina två chocklad-mandariner (det finns väl va?) Emelie och Isabelle åka till Valbo och Gävle för att handla lite. Eller lite och lite... Ny mobil iallafall.



Vet ni vad jag kommer sakna mest (förutom vänner och familj) när jag åker? Det jag kommer sakna mest är den härliga känslan av längtan, längan av att få åka iväg, göra något nytt, utforska i princip en ny värld.


Jag drömde något helt sjukt i natt... Jag drömde att jag åkte Vasa-loppet mitt i Sandviken, sen hoppade jag in i en bil, men jag hade tagit nycklarna från den så vi kunde inte åka. Sen gav jag tillbaka nycklarna och tjejen som körde sa att det var en Volvo, men jag kollade och såg att det stod Saab.

Sen innan målgången så åkte jag inne i ett hus och alla jublade. Normalt?



Mors 

"Ha det så bra på färden Nicke"

Sa min farfar i telefonen nyss till mig. Han är cool som få, jag diggar han som fan.


En vecka tills vi åker nu. Antingen blir det väl den segaste veckan i mitt liv eller så den snabbaste. Tiden får utvisa det helt enkelt. Måste börja packa också, och köpa ny mobil, och köpa ny plånbok och... Ja det är lite kvar att göra. Men det löser sig som Gösta brukar säga.


Igår gick jag, Selge, Rossa och Thompa ut. Det sög. Men det var roligt att träffa Macke och Danne. Ja okej då Annika, det var ganska roligt att träffa dig med... Men Hannah vet jag inte, hon vill ju mest bara slåss. Synd för henne att jag är mycket starkare. Mohaha.



Sista dagen på Statoil i fredags. Jag jobbade bara tre timmar. Jag köpte daimtårta och Eva köpte sockerkaka, vi fikade och pratade lite grann, självklart jobbade vi också, iallafall lite, haha.


Min mobil är trasig som fan. Det är därför det inte går att nå mig, ska försöka fixa en ny imorgon!



Mors



Frågor och svar

Det kommer in mycket frågor från folk som vill att jag ska berätta, förklara, undersöka massor med olika saker. Jag hinner tyvärr inte med att besvara alla, men ska nu försöka svara på två stycken.


Brev #1

Hej Luxan!

Tack för en jättebra blogg med så mycket knäppa idéer och intressanta händelser. Jag är en stor älskare av frukt och undrar ifall det går att äta sig mätt på vindruvor?


Varma hälsningar Lisa från Gotland.


Hej du Lisa från Gotland!

För din skull Lisa, har jag har suttit här och knaprat vindruvor tillsammans med en kopp grönt te nu en stund framför en film. Och faktiskt blir man ganska mätt av dom, bara man äter tillräckligt många. Förresten provade jag också att pressa ner lite jucie från vindruvorna i mitt te.


En mätt Luxan



Brev #2

Hallå!

Gösta är mitt namn och jag har ett sånt stort problem som jag skulle vilja att du hjälpte mig med Luxan. Problemet är att jag alltid tar fel sko på fel fot. Jag förstår helt enkelt inte hur jag ska lösa situationen.


Hjälp mig snälla!



Hej Gösta.

Ja det är klurigt det där med höger och vänster. Mitt förslag är att du målar dom vänstra skosnörena rosa och dom högra svarta, sen gör du exakt likadant med dina naglar för respektive hand; rosa på vänster och svarta på höger.


Hälsningar en kreativ Luxan.



Ja det känns alltid bra att kunna hjälpa folk.


Mors

Min vän Hannah: http://hannaholsson.blogg.se/

hehehe

söt som få.

Sitter här och läser

på min Colgate-tandborstes fodral... Det är en Colgate Navigator. Det måste vara en lyxmodell eftersom ett plastskydd som ska sitta runt  den del man stoppar i käften följer med.


Det finns så tuffa och tekniska saker nu för tiden. Inte som när man själv var ung! Då fanns det inget Internet eller telefoni, då var bara att cykla 3 mil till närmaste kompis!!! Men snus fanns det.. Massa snus. Billigt var det...


Imorgon jobbar jag sista dagen på Statoil (om man bortser från 3 timmar på fredag) från 10-20. Har varit ett väldigt bra och lärorikt jobb. Jag har vuxit lite grann som människa tror jag. Faktiskt.. Det är som Marabou-chockladen på jobbet. 15 % extra eller vad det är. Ungefär så är det tror jag. Lökigt.


Visste ni förresten att min vän ANNIKA gillar ost med kex? Tror det var Grön möggel-ost som var hennes favorit, men det ska jag låta vara osagt...

Nej nu ska jag äta sen middag. Nudlar och köttfärssås, sån finmat fick jag inte heller som liten. Då var det fläsk och bruna bönor som gällde. Tackar.


Mors



Inläggets citat: Ska ni spela Twix? Plix blev jätteglad när Twister blev framplockat i fredags, frågan är om han var mer sugen på godis...

Gösta

är ett namn.


Tomat är en grönsak.


Och med en tv-dosa kan man byta kanal på tv:n.


Men med grovt bröd till korven är man inte nyttig.


Drar mitt strå till stacken när det gäller allmänbildningen.



Nu är det två veckor tills vi åker (så Chefen om du läser detta förstår du att vi inte åkt än! Bra start av Arsenal förresten) och det känns riktigt bra. Vi är taggade.


Fan, har inte så mycket bläck i pennan just nu, så det blir inte så bra inlägg, ber om ursäkt för det. Haha. Visste ni förresten att forskarna håller på ta fram fullkorns-frukter? Så jäkla mäktigt....


Mors


Dagens låt
: Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried & Meryl Streep - Our Last Summer

Ja

hallå.


Nu tänkte jag sova för jag ska sälja grovt bröd imorgon!!!!


10-17. Just nu kostar French Hotdog med 50 cl Cola (eller annat) bara 20 kr. Billigt va? Men kom för fan inte och köp sådana, dom är så dryga att göra i ordning.



Mors

Polisbesök

mitt ute i ingenstans.


Jag har tidigare ikväll varit till Kungsgårn och Malin. Jag hämtade upp henne och vi åkte till Korsika, en liten badplats som ligger någon minuts bilväg från Malins place.

Vi kommer fram, snackar och dricker te. Haha jag tog med mig en termos med te. Det var ju lite coolt. Hur som helst fortsätter vi prata men plötsligt ser vi ett starkt helljus från en bil komma närmare oss. Vi som stod lite avsides i mörkret när regnet slog mot rutorna undrade ju så klart vilka det kunde vara. Vips så kom två konstapler ut ur bilen och undrade vad vi gjorde här.

Vi svarade att vi dricker te och pratar. Dom blev lindrigt sagt förvånade... Haha det var roligt iallafall.


Nu har Sverige tagit två medaljer i OS. Coolt. Cykling igen. Dom måste ha käkat mycket grovt bröd på Statoil dom som ligger i toppen. Haha.

Jag sitter och lyssnar på ABBA-soundtracket från filmen, haha det är ju hur bra som helst. Nej nu måste jag titta lite på OS.



Mors


Tjuvstartar

med lite ny design på bloggen inför resan... Nya designen tackar jag smultrontårtan Lias http://carolinelias.blogg.se/, för. Nu blev det lite stiligare...


Det är trots allt 20 dagar innan jag åker, men nu är den biten klar... Ska bara ta lite mer vaccin innan jag åker. Sen så. Snart är det avfärd. Spännande är en underdrift.


Jag blir så sur för att Kalle Anka-tidningarna inte kommit. Måste ringa om detta grova problem i min vardag... Undrar om antikvariat finns kvar? Isåfall blir det att åka dit och köpa massor med tidningar och pocketar.

Jag gillar Kalle. Han är snäll. Han ställer alltid upp och får en på bra humör, han tar aldrig semester heller. Det är ju faktiskt inte så att han försvinner från serietidningen så alla rutorna är tomma inte. Nej det kallar jag en sann vän. Haha.


Snart tänkte jag kolla lite OS. Har ingen aning vad som går, men tror sändningen började 02:55. Bara att hålla sig vaken, är ju trots allt bara OS vart 4:e år. Dock tycker jag vinter-OS är roligare... Gissa vilken sport jag har som argument för det?


Den som kommer med det rätta svaret vinner en Statoil-penna. Mycket användbara dom.



Mors

Vi glömmer dig aldrig bubben!

nille

Grillad banan med smält

Marabou och vaniljglass. Tackar.


Igår köpte jag vaccin på Apoteket. Coolt. 1113 kr kostade det. Billigt och bra. Men visst, en ganska vettig investering så det är ju värt det... Tror att första sprutan blir idag.


Jag har varit sjukt flitig på att umgås med folk senaste tiden, det är ju ett måste eftersom vi drar snart... Och än är det tid kvar!


Jag gillar verkligen inte spindlar... Det är nog det värsta jag vet. Möter jag en i Australien (stor och läskig och luden sak) så kommer följande hända okryddat:

heheh


Ja usch, skona mig.


Snart är det cityfest. Kul. Snart är det tre år sedan det som inte fick hända, hände. Allt annat än kul.


Nej nu ska jag löka vidare och se vad dagen har att erbjuda.


Mors


Dagens låt: Scorpions - Send Me An Angel

RSS 2.0