Musik!

Seg dag idag. Har jobbat, och det gick mindre bra... Tur att donkenpersonalen är så seg så man fick gratis pommes efter jobbet, eller vad säger du Isabelle?


Brynäs förlorade idag, det enda som känns bra med kvalserien (för nu känns det klart) är derby mot Leksand, och förhoppningsvis lite plus i Brynäs kassa (jämfört med om laget skulle ha spelat klart, d.v.s placering 9 el. 10), om dom klarar sig kvar vill säga. Jag tycker Brynäs är minst lika bra som Leksand, dock är Leksand segrare i sin division och Brynäs förlorare, det ser inte bra ut. Förhoppningsvis blir det Leksand och Brynäs i elitserien nästa år! Jag tror det är större chans att Leksand klarar det än Brynäs.

Nog om det.


Imorgon ska jag in till Valbo med Helle, förhoppningsvis hittar jag ett par skor, får väl se vad som händer, även om skorna ska sitta på fötterna. Haha. Blir diverse lök senare mot kvällen, och antagligen let's dance. Gött.

Förresten, Plix fråga mig nyss om jag var en båt. Han är lite speciell, men helt normal ändå.


We might get a chance to talk and talk might lead to dance
And maybe dance might lead to dates and dates to aging

Tyler Hilton -  You'll Ask For Me

Sjukt skön låt... Rekommenderar Tyler Hilton starkt!


Mors


Creme Bonjour

är fint. Ska blandas med pasta och korv. Bra där Anne! Gött som fan.


Sjukt omotiverad att skriva just nu, men jag gör det ändå. Det kanske blir något bra av det till slut, vem vet?


Nämnvärt #1: Tamminen, har börjat blogga igen. Gött.
Nämnvärt #2: Brynäs vann sin senaste match
Nämnvärt #3: SAIK kommer vinna Sm-guld i år.
Nämnvärt #4: Det är fortfarande sportlov, men det går ruskigt fort.
Nämnvärt #5: Det var sjukt vad det var segt att skriva.


Har lanat med Plix och Fudde, det har varit roligt... Nu känner jag hur fördomarna mot lan bara växer, det ska dock tilläggas att jag inte bryr mig, eftersom det kan vara riktigt roligt någon gång ibland!

Har sett filmen "Här med förklarar jag er Chuch and Larry", den får 5 stycken Tamminen av 5 möjliga, med andra ord 5 kingar utav 5!

Någon som kan bjuda på ett filmtips?


Imorgon ska jag till mitt kära jobb i Gävle, Call-up. Jag känner redan nu hur jag ser fram emot att sitta på en stoljävel i 4 timmar och säga "Hallå Niklas heter jag och ringer från Tele2 ...". Plix har ju även sagt upp sig, tur att Isabelle fortfarande är kvar, så jag känner någon där.

Justja! Jag måste läsa min engelskabok också... Det är mindre roligt det, haha. Har lite annat smått och gott att göra också. Jaha, så nu fick man skolångest på lovet också... Kanon.


Om en hallick hade Tamminen som prostituerad, skulle man då kunna säga att hallicken sålde lökar i ett stånd?



Mors


Dagens låt: CCR - Have you ever seen the rain?

Dagens pucko: Jag med mina förlorade dollar, hahah.

Sportlov!

Vågar erkänna att jag inte skriver lika ofta mer, men försöker ändå göra det minst en gång i veckan med div. läsvärd info och dyl.


Nu är det sportlov också,  alltid skönt att vara ledig.  De första dagarna av lovet,  med andra ord helgen, spenderades  på fredagen hemma hos Emma dit jag och Malin åkt för att käka tacos och kolla tv, och självklart löka, på lördagen kikade jag melodifestivalen samt lökade, och idag (söndag) har jag först jobbat på Call-Up, och nu börjar jag bli riktigt less på stället... Lyckades ändå sälja 6 st. Jag får faktiskt vara nöjd med det. Efter Call-Up käkade jag och Plix på Max, det var riktigt gött!


För någon timme sen kom jag hem, har kikat Wallander hos Helle... Nu sitter jag och lyssnar musik, och är lagomt trött!


Förresten så vet jag svaret angående guldtanden som jag frågade om i mitt föregående inlägg. Och om informationen inte var felaktig så är det en fasad runt tanden, inte en tand helt i guld! Man lär sig något nytt varje dag, är det inte fantastiskt roligt med skola? Haha.


Ja så vad ska man göra under ett lov? När man snackar med någon filur på msn kommer alltid frågan "vad händer på lovet då?". Och vad ska man svara? Jag tror inte att jag gör något speciellt anknytet till innebörden av just sportlovet. Äsch... Det jag menar är att jag inte direkt är ute på några friluftsaktiviteter...


Saik tog ett steg närmare mot Studenternas i Uppsala i och med segern mot Motala idag! Bra! Något som inte är lika bra är ju Brynäs... Roligt för Markström att få debutera, men när Östblom bänkade Korhonen och petade Sperrle, medgav han inte inofficiellt att Brynäs målvakter inte håller klassen? För det gör de verkligen inte.


Nej nu så får det räcka för idag.


Mors


Dagens plus: Hamburgaren på Max
Dagens minus: Jobba

Dagens låt: Kent - Columbus

Det var en gång

en pojke som kallades Plix som sa "har du en tankeställning på att tänka imorgon?" Svaret blev  "Det beror hur tankeställningen ska vara, så att säga". Två djupa pojkar.


Från en historia till en annan, och just historiaprovet idag. Jag började faktiskt plugga inatt en liten stund, och en timme på morgonen idag, och det gick förvånansvärt bra. Efter provet lökade jag mest runt och snackade med homiesar. Käkade, lökade lite mer och slutligen åkte jag buss in till Gävle för att kika in högskolan. Jag är faktiskt ganska sugen... Dock inte direkt efter gymnasiet!


Efter trippen till Gävle tog jag mina ben och gick hem till Karin. Kollade på ett mindre bra Tv-program tills Simpson började. Efter det tog vi en promenix med Karins hundar Lira och Trixxa. Diverse lök och dyl. Efter lite snack och ett till Simpsonavsnitt åkte jag hem, käkade firrepinnar med potatis och spenat. Helt okej faktiskt.

Efter mat har jag mest bara lökat... Lirat mirre med Plix, lyssnat sjukt bra musik och så vidare...


Igår var jag in till Gävle och bokade balkläder till vårens bal. Det blev nice... Riktigt stiligt faktiskt! Ett stort Grattis till brushan (med lagkamrater) till Sm-Guldet i Skol-Sm i bandy! Gött.


Jag fick en fråga idag. Den löd något i stil med: "Är en guldtand helt i guld eller är det bara en fasad runt om?" Jag har ingen aning, är det någon som har svaret?


Förresten så sålde jag sex stycken mobila bredband andra gången jag jobbade. Plix sålde fem. Vi äger, och jobbet suger! Haha.


Bloggen krånglade igår, så jag kunde inte publicera inlägget... Men nu går det verkar det som. Idag har jag varit i skolan och lyssnat på Hedi Fried (ursäkta ev. stavningsfel), hon är en av de överlevande från koncentrationslägret Auswisch i Polen. En mycket laddad berättelse ur en mer personifierad synvinkel jämförelsevis när man läser i en lärobok. All heder åt henne som orkar, för det tar på krafterna, vilket hon även sa själv.

Efter skolan åkte jag in till moster min i Gävle som fyllde år. Fikade och pratade lite med släkten!


Något som får mig att vara vaken om nätterna är Brynäs. Vad händer... Jag kommer väl knappast kunna sova på torsdagkvällen heller? Eller?


Mors


Dagens låt: Elliott Yamin - Wait for you

Dagens plus: Löka
Dagens minus: Olökiga stunder


Första dagen på

Call-up. Haha.


Vaknade trött som en outvilad person som är trött. Exakt. Haha. Läste lite tidning, lökade lite och var så nära att gå och lägga mig igen, bara för en liten stund. Det var faktiskt lika nära som den gången jag tolkade med Thompas moppe och jag höll på vurpa. Det var sjukt nära.

En stund senare gled en Mini Cooper in på Nygårdsgatan, och tur som man har stannade den precis utanför det hus jag bor i, är det inte härligt? Tack Johan för att jag får åka med.

Diverse svenska som första lektion. Retorikens underbara värld. Martin Luther King Jr, var en person som jag respekterade, nu gör jag det ännu mer. Vilken lirare. Diverse metaforer och dylikt. Inte illa alltså. Har ni inte hört det talet (finns säkert på YouTube) lyssna... Det är som nog de flesta vet; riktigt bra. Sen att jag inte är så motiverad för skolan är en annan femma, men det finns intressanta delar, absolut!

Efter svenskan var det så dags igen. Musik! Det är så sjukt roligt, läraren är helt enkelt asbra. Musiken är nog bland de roligaste under gymnasietiden. Tänk om ni älskade marsipantårta, liksom en nybakad tårta från Marangoni, tänk er då en tårta med fem marsipanlager. Så jäkla gött är det med musik.


Efter musiken slutade jag för dagen och Plix kom till skolan, vi skulle ju faktiskt in på utbildning på Call-Up. Det hela började självklart att vi inte hade tillräckligt med pengar till parkeringsbiljetten. Lyckat. Sen gick vi fel tre gånger, och klockan var ganska exakt 14:58 när vi slutligen såg skylten "Call-Up". Två minuter till godo, inte direkt bra. Men det visade sig att vi inte började för ens 15:30. Lökigt.

Efter lite utbildning om vad som ska säljas och hur man går till väga började vi ringa. Gick helt okej för att vara första gången, jag lyckades sälja en. Tele 2 fast telefoni. Nice. Haha.


Och jag tror jag höll på dö ett tag. Under samtalet ska vi säga något i stil med "...ja och ni är kund hos oss", och när jag ringde till någon så hör jag en hund skälla i bakgrunden och tappar då fokus och säger lite snyggt: "ja och ni är hund hos oss." Hund. Bravo. Hahaha. Det blev tyst som i graven i luren.


Är hemma nu sen någon timme iallafall, det var helt okej ändå. Kommer nog kännas segare efter ett par gånger, men det är ju bara att köra på tills man inte pallar mer. Det är ungefär som ett Vasa-lopp, man får kämpa så länge man orkar, tar man sig inte ända fram till Mora så gör man det inte, men lite blåbärssoppa på vägen underlättar ju. Bara det är ju en seger i sig liksom.


Visste ni att det coolaste någon har sagt någonsin är: "klämma som klämma spelar ingen kvitta". Hahah. Så jävla lökigt.


Nej nu är jag trött. Inte lite heller.


Mors


Dagens låt: David Gray - This Years Love

Dagens plus: Musiken
Dagens minus: Trött som satan.

Födelsedag.

Så har man gått och blivit 19 år. Det känns absolut ingenting, inte ens den där lilla känslan som brukar finnas när man fyller år fanns när jag vaknade. Men det är klart, 19 år är väl inte direkt så märkvärdigt.

Igår på dagen kom Jossan, en av de härligaste personerna jag känner, förbi. Tack så mycket för ölglasen och kortet. Det blev diverse lök, gick en promenad, pratade och käkade. Roligt, det måste vi göra oftare!

Senare på kvällen var det tänkt att jag och grabbarna skulle basta, men de var lite sega så det blev inte något av. Istället kom det diverse folk hem till mig, och vi förfestade lite innan krogen. Gött. Senare åkte vi ner på stan, skulle gå in på Kharma, dock blev det ändrade planer för min del. Haha.


Idag vaknade jag ganska seg, men humöret ändå på topp. Efter ett tag åkte jag och farsan in till morsan i Gävle. In till morsan kom det lite folk efter ett tag. Roligt! Även maten var god, diverse rätter; fisk, kött, paj. Jag hoppade över fisken.

Efter mat, öppnande av presenter och massa mat och fika åkte jag och farsan hemåt igen. Jag stannade i Björksätra hos Helle, där även Plix och Thompa var. Vi kikade Singing Bee.

För en liten stund sen kom jag hem, och måste säga att det varit en lyckad födelsedag! Ett stort tack till alla som grattat mig på något vis. Det blir man glad av.


Mors


Dagens låt: Soul Asylum - Runaway Train

Dagens pucko: Plix - "man borde egentligen ha fem fingrar" (Han menade på ena handen, djup kille som sagt.)
Dagens plus: Födelsedag
Dagens minus: Bakis



Jag är bra!

Det måste man få säga ibland, utan att det tolkas som skryt. Jag gjorde bra ifrån mig på psykologin idag. Så varför ska jag inte tala om det? Nu är det gjort i vilket fall. Haha. (Nu fick jag till det, haha.)


Jag brukar ha ganska konstiga funderingar, det bjuder jag på, den här gången undrar jag om det är konstigt att döpa sin unge till Mona? Haha. Jag tycker iallafall inte det.


I helgen var jag ut, det var väl helt okey. Roligt att träffa folk men jag vet inte jag, hiphop är inte direkt min grej. Förfesten, som egentligen inte var någon förfest, utan Robins 18-årsfest var rolig. Hann inte vara där så länge, men asskoj att man fick glida förbi. Härligt...


Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder heter det ju. Men det spelar ingen roll hur bra kläder jag än har, så är det fortfarande slask, regn och skit. Så jäkla tråkigt. Hoppas på lite solsken snart, eller hur då Östen? Eller vad tycker resten? Vem vill inte ha sommar?


Skolan är ganska mild för tillfället, men det finns ju alltid något att göra. Idag blev jag ganska less när jag inte hann med att käka skolans spagetthi och köttfärssås eftersom den var slut och jag var stressad till en lektion och inte riktigt hann vänta. Det var ganska ocoolt. Något som däremot jag tycker är coolt är att min blogg ligger på favoriter på Sannes laptop. Sanne är cool. Något annat som är coolt är faktiskt Hannas drömmar, och Plix, vilken kille. Han som tycker det känns som helg på söndagar... Det är stort.


Idag ska jag klippa mig. Min frisör är faktiskt... som klippt och skuret för jobbet. Haha. Hon är bra. Snart kommer nog Helle hit tror jag, Plix också antar jag.


Något som inte är roligt är att min bil gått sönder IGEN. Bromsarna den här gången, men jag tror att det bara är en slang så det borde inte vara så svårt att fixa, eller?


Hade jag varit amerikan hade jag säkert sagt "later".... Så later.


Dagens låt: Ben E King - Stand By Me

Dagens plus: Min sjukt sköna playlist
Dagens minus: Vädret







RSS 2.0