Äsch

Det är väl kanske dags att "offentliggöra" att jag bloggar i gamla bloggen igen? Hade tänkt vänta på ny design från min pro-mate. Men den som väntar på något gott...

...kanske inte hinner blogga? Haha!


Alltså leverbiff. Det låter ganska äckligt va? Men oj oj oj så det smakar gott. Kokt potatis, lingonsylt och lök till det. Sitter jäkligt fint i kistan.

 

Helgen har varit riktigt skön. Ja, till och med torsdagen var rolig. Då åkte jag och tre goda vänner till huvudstaden för att se Brynäs krossa Djurgården. Dock vann Djurgården, men bortamatcher (min första någonsin faktiskt) är riktigt roliga.

 

Fredagen bjöd på Magnus Betnér (se inlägg ovan), och sen lite öl på det. Lördagen bjöd på hemmamatch mot Luleå där Kahnberg avgjorde i sudden med 4-3-målet. Gött. Sen lite öl på det. Igår var det bara en lugn dag, hjälpte mamma lite och så vidare.

 

Nu är det plugg på schemat, det är lite körigt, men visst fan ska det gå. Är lite rasslig i halsen också så jag avvaktar och hoppas det blir bättre.

 

Unika läsare på den här bloggen dom senaste dagarna har varit 1, och innan det 0. Märks om det blir något trendbrott idag?

 

Mors på er kycklingar


Magnus Betnér

Jag skriver utan att någon ser. Jag har inte längre några läsare på min gamla blogg, den som jag inte skrivit i på mycket länge.

Nu gör jag det. Känns knepigt. Planerna ligger i att köra igång med Linkan igen, men tills dess använder jag gamla bloggen som forum för att ventliera av tankarna lite, vilket behövs. Jag menar, jag snackar ju redan för mycket när jag super och hur fan ska det gå om jag inte får skriva lite här? Nån stackare kommer väl vilja döda mig...


Hursomhelst, jag och Thompis var på Betnér tidigare ikväll, och vad kan jag säga? Så sjukt jävla bra. Han skämtade om dvärgar, förhuden, pungen, kyrkan, renar, ja jag minns nog fan inte allt. Men själva skämten i sig är inte bara lysande, hans sätt att rama in det genom att förmedla sitt budskap är av högsta klass.

Något annat som var sjukt roligt var när han skämtade om tjockisar, hahah fy fan, så jävla klockrent.

Riktigt ballt att jag fick autograf också!


Hörde att det var strippbrudar på Kharma, och att man "fick dansa med dom". Nog fan är Kharma-gubbarna desperata om dom måste dra dit bimbon med inplantat innanför bh:n... Men 100 kr för något dyligt och dom t o m med döljer bröstvårtorna? Haha vilket skämt.

Jag säger bara Youporn. Det är gratis.


Mors




RSS 2.0