Magnus Betnér

Jag skriver utan att någon ser. Jag har inte längre några läsare på min gamla blogg, den som jag inte skrivit i på mycket länge.

Nu gör jag det. Känns knepigt. Planerna ligger i att köra igång med Linkan igen, men tills dess använder jag gamla bloggen som forum för att ventliera av tankarna lite, vilket behövs. Jag menar, jag snackar ju redan för mycket när jag super och hur fan ska det gå om jag inte får skriva lite här? Nån stackare kommer väl vilja döda mig...


Hursomhelst, jag och Thompis var på Betnér tidigare ikväll, och vad kan jag säga? Så sjukt jävla bra. Han skämtade om dvärgar, förhuden, pungen, kyrkan, renar, ja jag minns nog fan inte allt. Men själva skämten i sig är inte bara lysande, hans sätt att rama in det genom att förmedla sitt budskap är av högsta klass.

Något annat som var sjukt roligt var när han skämtade om tjockisar, hahah fy fan, så jävla klockrent.

Riktigt ballt att jag fick autograf också!


Hörde att det var strippbrudar på Kharma, och att man "fick dansa med dom". Nog fan är Kharma-gubbarna desperata om dom måste dra dit bimbon med inplantat innanför bh:n... Men 100 kr för något dyligt och dom t o m med döljer bröstvårtorna? Haha vilket skämt.

Jag säger bara Youporn. Det är gratis.


Mors




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0