Vuxenpoäng!

Äsch, nej jag har inte gått ut med soporna eller kollat på Äntligen hemma för att försöka lära mig att sticka... Men någon poäng borde det väl ge efter att ha fixat in sig på AMS?

Det är iallafall sammanfattningsvis en dryg uppgift. Massa grejor att fylla i. Sen är man klar, nej glöm det. Då ska man koppla nåt jävla kort till AMS, och vips så fyllde man i samma saker en gång till.

Och jag som trodde att arbetslöshet innebar att det var tufft ekonomiskt? Skitsnack....


Dagen till ära har jag bara lökat. Hade jag varit en cool modebrud på 17 bast hade jag nog skrivit att jag bara myst och fixat naglarna... Så därför har jag bara lökat. Det innebär dock inte att jag inte gjort något vettigt idag, för det har jag... Ni läste väl stycket ovan?

***

Idag har jag även kollat på Nyckeln till frihet. En fantastiskt jäkla bra film. Den engelska titeln är "The Shawshank Redemption". Jag är en smula fundersam på hur det kan bli nyckeln till frihet, rent översättningsmässigt. Ta bara "The Longest Yard" som exempel... På svenska heter den "Benknäckargänget". Är det inte briljant så säg...

***

Hur som helst, imorgon hoppas jag att någon människa bara ringer och säger "tjena, har du lust att jobba?", men jag får troligtvis mest tid över åt att löka imorgon också.

Tänkte bjuda på en cool bild på mig själv, naglarna fixade och allt.... Ja jäklar i mig. Fyra km upp i luften. Funkar inte fallskärmen kan man ju känna sig... ja blåst funkar bra där va?




Mors

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0